Супер боровинка Акай Бери екстракт от сушени плодове

Супер боровинка Акай Бери екстракт от сушени плодове

11.73 лв.
  • 4 или повече 8.79 лв.
Производител Lindens
Модел: 0847
Наличност Предварителна Заявка 2-4 седмици

Кратко описание

Често наричана супер боровинка, Acai Berry е плод от Амазонка. Съдържа концентриран екстракт, еквивалентен на 1000 mg сушени плодове.Акай Бери е плод боровинка с произход от тропическите гори на Амазонка. В продължение на стотици години тези малки тъмни плодове са неразделна час...

Описание

Често наричана супер боровинка, Acai Berry е плод от Амазонка. Съдържа концентриран екстракт, еквивалентен на 1000 mg сушени плодове.

Акай Бери е плод боровинка с произход от тропическите гори на Амазонка. В продължение на стотици години тези малки тъмни плодове са неразделна част от диетата на местните хора от Амазония. Akai Berry е известен като плод,  естествено съдържащ лилавите пигменти, известни като антоцианини.

- Acai Berry е пурпурен плод с произход от Амазонка
- Много популярен като хранителна добавка за справяне с излишните килограми
- Всяка капсула 1000 mg осигурява концентриран екстракт, еквивалентен на 1000 mg цели плодове
- Без глутен, Без млечни продукти, Без соя и Без захар

Акай Бери екстракт


УКАЗАНИЯ: Хранителна добавка. Вземете една или две капсули всеки ден с малко вода. За най-добри резултати вземете на празен стомах. Действат като хапчета за отслабване
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: 1 капсула осигурява 200 мг екстракт от боровинка 5:1, еквивалентен на 1000 мг цели сушени плодове
СЪСТАВКИ: екстракт от червена боровинка , капсула (желатин, естествено оцветяване на титанов диоксид), пълнител (микрокристална целулоза), противослепващ агент (магнезиев стеарат).

Без млечни продукти, без соя, без захар и без глутен.

С Lindens® можете да очаквате:
✔ Установен производител в Обединеното кралство, базиран в Йоркшир
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Медицинска лека опаковка от фолио, която се затваря плътно след употреба, пази от светлина и създава ефективен топлообмен.
✔ Етикет Lindens®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета и здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. Lindens® е регистрирана търговска марка на Lindens Health + Nutrition Ltd.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение