Ариел A+ Капсули За Пране 3 в 1 Alpine 38 пранета

Ариел A+ Капсули За Пране 3 в 1 Alpine 38 пранета

20.70 лв.
  • 4 или повече 17.25 лв.
Производител Ариел
Модел: 2702
Наличност Разпродаден

Кратко описание

- Защо да използвате гел капсули? Гел капсулите на Ариел имат всичко необходимо за чисти, светли и свежи миризми в малка, но мощна капсула. Те са ново...

Описание

- Защо да използвате гел капсули?

Гел капсулите на Ариел имат всичко необходимо за чисти, светли и свежи миризми в малка, но мощна капсула. Те са нововъведение в перилните препарати създавайки изключителна чистота в пералната машина.

Гел Капсулата на Ариел 3 в 1 е уникално проектирана с три отделения за максимален почистващ ефект. Тъй като филмът, който ги разделя бързо се разтваря във водата, специалните съставки се смесват, за да ви дадат отличните резултати, които очаквате от Ариел. Компактен перилен препарат до този момент, Ариел Гел Капсули 3 в 1 поддържа дрехите ви меки и чисти, с по-малко препарати от всякога.

Как да изперете дрехите с Гел Капсули и къде да ги сложите? - Просто сложете в перилния барабан, добавете прането си, поставете миещия цикъл и се подгответе за чудесни резултати.

- Почистват упоритите петна

Имате ли някакъв барбекю сос на вашата бяла риза? Може би малко червено вино? С Ариел Гел Капсули 3 в 1 в пералнята, дори и най-тежкото петно няма шанс. Формулата им прониква във влакната, за да отстрани видимите и невидими петна, като например потта. Тези малки капсули пакетират страхотна мощност на прането, като същевременно осигуряват най-доброто отстраняване на петна от Ариел.

- Подходящи за ярки цветове

Ариел Гел Капсули 3 в 1 - тези суперконцентрирани капсули бяха създадени, за да поддържат цветните елементи излъчващи ярки и всестранни страхотни ден след ден. Те работят удивително върху цветни дрехи, които ви позволяват да изразите пълния спектър на вашата колоритна личност. Кажете "Не" на избледняването на дрехите с Ариел Гел Капсули 3 в 1.

- Премахват потните петна

Всеки носи дрехи и всеки се изпотява. Някои просто се потят повече от други. Една тежка тренировка обикновено е последвана от две неща: болки в мускулите и петна от пот и миризма. Не можем да ви помогнем с първото, но Ариел Гел Капсули 3 в 1 ще направи чудеса на второто, оставяйки дрехите ви да миришат свежи и готови да се ползват отново.

- Страхотни за бързо пране

Бързаш? Имаш по-малко мръсно пране? Спестете вода и енергия, в сравнение с обикновения цикъл, като направите бързо изпиране! Не забравяйте, че един бърз цикъл се нуждае от бързо действащ препарат, затова изберете Ариел Гел Капсули 3 в 1 за мощно почистване. Като причинявате по-малко увреждане на влакната в дрехите, бързите измивания помагат дрехите ви да се запазват по-дълго. 20 милиона души в Европа използват Ариел Гел Капсули 3 в 1, така че защо да не се присъедините към тях и да се насладите на усещането за изключително чисто пране?

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение