Африканско Манго 1200 мг 100 Капсули за отслабване потиска апетита

Африканско Манго 1200 мг 100 Капсули за отслабване потиска апетита

14.08 лв.
  • 4 или повече 10.56 лв.
Производител Lindens
Модел: 1424
Наличност Предварителна Заявка 2-4 седмици

Кратко описание

Екстракт от Африканско Манго еквивалентен на 1200мг цели сухи семена на капсула, потиска апетита и подпомага спазването на здравословната диета. Родом от Западна Африка, ...

Описание

Екстракт от Африканско Манго еквивалентен на 1200мг цели сухи семена на капсула, потиска апетита и подпомага спазването на здравословната диета.

Родом от Западна Африка, африканското манго (irvingia gabonensis) се използва традиционно от хората в района от векове насам. Lindens African Mango Extract съдържа екстракт от семе от Irvingia gabonensis, еквивалентен на 1200 мг сухо семе на таблетка.

Екстракт от африкански манго (Irvingia Gabonensis), еквивалентен на 1200 мг сухо семе.

УКАЗАНИЯ: Допълнение към храните. Вземете една таблетка три пъти дневно с малко вода. За най-добри резултати вземете на празен стомах.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: 1 таблетка съдържа 120mg 10:1 екстракт от африкански манго, еквивалентен на 1200мг цели сухи семена.
СЪСТАВ: Африкански екстракт от манго, попълващи агенти (микрокристална целулоза, дикалциев фосфат), противослепващ агент (магнезиев стеарат)

Без млечни продукти, без соя, без захар и без глутен.

Подходящ за вегани и вегетарианци.

Лесна за преглъщане таблетка

С Lindens® можете да очаквате:
✔ Установен производител в Обединеното кралство, базиран в Йоркшир
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Медицинска лека опаковка от фолио, която се затваря плътно след употреба, пази от светлина и създава ефективен топлообмен.
✔ Етикет Lindens®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета и здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. Lindens® е регистрирана търговска марка на Lindens Health + Nutrition Ltd.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение