Sidebar
Dia Richesse
Dia Richesse
Наличен
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Dia Richesse. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косат..

INOA
INOA
Разпродаден
8.60 лв.

Една от най-успешните бои за коса на Лореал е от каталога на серията INOA. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на з..

INOA Supreme
INOA Supreme
Разпродаден
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Inoa Supreme. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косат..

Lou Colour
Lou Colour
Разпродаден
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Lou Colour. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата ..

Диа Лайт
Диа Лайт
Наличен
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Dia Light. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата п..

Иноа Кармилайн
Иноа Кармилайн
Наличен
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Inoa Carmilane. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на кос..

Мажирел
Мажирел
Разпродаден
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Majirel. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при..

Спрей Ретуш за Боядисване на Коса
Спрей Ретуш за Боядисване на Коса
Разпродаден
7.60 лв.

Магически ретуш спрей за боядисване на коса перфектно боядисва корените до скалпа ви за секунди, като гарантира хармоничен и естествен вид с цвета на косата. Лореал Медж..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Каталог Боя За Коса с Цветове от Лореал (Професионални Без Амоняк)

Професионални бои за коса на Лореал без амоняк, проникващи директно в тъканта на косъма и гарантиращи изключително издръжливи и богати цветове.

Изберете професионалните туби боя за коса от каталога и сериите на Лореал.

Лореал и професионалния стилист, могат да променят живота ви, като добавят цветове към него! L'Oréal Professionnel, ви дава идеалните професионални бои за коса и споделя с вас тайните на оцветяването, които досега не са били на разположение на никого, като обгръщат всеки косъм по цялата си дължина. Проникваща директно в тъканта на косъма и гарантираща изключително издръжлив траен и богат цвят на всяка боядисана коса.

Благодарение на леката кремообразна текстура съставът на тези бои за коса лесно се нанася и разпределя, а също така перфектно се задържа на повърхността на косата и като допълнение действа идеално против пърхот.
Опитайте боите на Лореал и се насладете на безкрайната сила на дълбокото, благородно и ослепително излъчване на вашата идеално гладка и копринено боядисана коса!

Кои са най-добрите професионални цветове за коса?

Професионална боя за коса, можем да наречем тези, в които един или повече цвята се смесват с агент/оксид, който ги окислява в правилните пропорции за постигането на опреден нюанс. Те се определят от стилиста въз основа на състоянието на косата на клиента и оригиналния му цвят.

Все повече и жени искат да получат професионален ефект на косата си у дома, без да се налага да отделят време и средства за услугите на професионален фризьор. Големите производители, са взели на предвид този тренд и сега, можете да намерите лесно професионални бои за коса , които са подходящи за използване у дома


Предимства на професионалната боя за коса:

  • нанасянето им не се различава от обикновените бои за коса съдържащи амоняк;
  • съдържат есенциални мастни киселни;
  • подхранват косъма и скалпа;
  • нямат остра миризма;

За единствен едостатък на професионалната боя за коса, е най-вече сравнително високата цена, но не и при нас!!!

Избери от нашия каталог на Лореал боя за коса на най-добрата цена!

Професионаланата боя на за коса на Лореал без амоняк, прониква директно в тъканта на косъма и гарантира изключително издръжливи и богати цветове.