Боя За Коса Цветове Лореал Професионални Без Амоняк Каталог

Професионаланата боя на за коса на Лореал без амоняк, прониква директно в тъканта на косъма и гарантира изключително издръжливи и богати цветове.

Изберете от каталога на Лореал професионална безамонячна боя за коса от сериите на Лореал.

Лореал и професионалния стилист, могат да променят живота ви, като добавят цветове към него! L'Oréal Professionnel, ви дава идеалните бои за коса и споделя с вас тайните на оцветяването, които досега не са били на разположение на никого, обгръщайки всеки косъм по цялата дължина, проникваща директно в тъканта на косъма и гарантираща изключително издръжлив траен и богат цвят на всяка боядисана коса. Благодарение на леката кремообразна текстура съставът на тези бои за коса лесно се нанася и разпределя, а също така перфектно се задържа на повърхността на косата и като допълнение действа идеално против пърхот.
Опитайте боите на Лореал и се насладете на безкрайната сила на дълбокото, благородно и ослепително излъчване на вашата идеално гладка и копринена боядисана коса!

Професионаланата боя на за коса на Лореал без амоняк, прониква директно в тъканта на косъма и гарантира изключително издръжливи и богати цветове.

12.00лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Dia Richesse. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и. Безамонячната боя за коса от каталога на Диа Ришес, съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на структурата на косъма п..

12.00лв.

Една от най-успешните бои за коса на Лореал е от каталога на серията INOA. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и. Безамонячната професионална боя за коса от каталога на ИНОА съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на..

12.00лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Inoa Supreme. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и. Безамонячната боя за коса от каталога на Иноа Суприим, съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на структурата на косъм..

12.00лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Lou Colour. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и. Безамонячната боя за коса от каталога на Лу Колор, съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на структурата на косъма подх..

12.00лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Dia Light. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и. Безамонячната боя за коса от каталога на Диа Лайт, съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на структурата на косъма подхр..

12.00лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Inoa Carmilane. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и. Безамонячната боя за коса от каталога на Иноа Кармилайн, съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на структурата на к..

12.00лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Majirel. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и. Безамонячната боя за коса от каталога на Мажирел, съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на структурата на косъма подхранв..

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)