Sidebar
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 10 Литра
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 10 Литра
Разпродаден
18.63 лв.

Стъклен буркан дамаджана 10 литра за ферментиране на туршии, кисело зеле и други от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло с широко гърло ..

Буркан Дамаджана с Широко Гърло 15 Литра
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 15 Литра
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 15 Литра
Разпродаден
22.77 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 15 литра за ферментация на туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна ..

Буркан Дамаджана с Широко Гърло 5 Литра
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 5 Литра
Разпродаден
14.49 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 5 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Буркан от стъкло с широк..

Буркан Дамаджана Широко Гърло 20 Литра
Буркан Дамаджана Широко Гърло 20 Литра
Разпродаден
28.98 лв.

Стъклен буркан дамаджана със широко гърло 20 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен буркан от стъ..

Буркан Дамаджана Широко Гърло 25 Литра
Буркан Дамаджана Широко Гърло 25 Литра
Разпродаден
35.19 лв.

Стъклен буркан дамаджана широко гърло 25 литра за ферментирали зеленчуци и други Перфектна дамаджана буркан от стъкло със широко гърло за по-лесно почистване, вкарване, ..

Буркан Дамаджана Широко Гърло 34 Литра
Буркан Дамаджана Широко Гърло 34 Литра
Разпродаден
39.33 лв.

Удобен буркан за ферментации с широко гърло 34 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен стъклен с..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Големи Стъклени Буркани за Съхранение и Ферментация на Храни

Големи стъклени буркани за съхранение и ферментация на храни


Подходящите буркани ще ви помогнат да правите с лекота вкусни, здравословни, богати на пробиотици храни. Нашите големи стъклени буркани са идеални за ферментация на всички видове зеленчуци и плодове.

Може да сте чували за ферментация на храни, но не сте сигурни как да започнете. Всъщност не е толкова трудно!

Ако се интересувате от ферментация на храни и туршия, знаете, че правилният съд е от решаващо значение. И ако се интересувате от консервиране или съхранение на храни, искате да сте сигурни, че всеки голям стъклен буркан в които ще ги съхранявате е безопасен за тази цел.

Стъклените буркани са непорести и няма да замърсят ферментацията ви с аромат, миризми или химикали от пластмаса.

Широкият отвор отгоре улеснява опаковането на вашите продукти в плътно състояние и създава по-малко повърхност за образуване на плесен.

За начало препоръчваме стъклени буркани с широко гърло с капацитет минимум 5 или 10 литра (за по-големи количества 20 литра или 34 литра). Най-хубавото е, че те могат да се мият в съдомиялна машина, така че да се почистват лесно и се предлагат стъклени буркани с винтова капачка или без винт.

Ферментацията е един от най-старите методи за консервиране и мариноване на храните. Той е и един от най-лесните. Но ако сте нови за ферментацията, може би се чудите какви буркани да използвате за ферментация.

Защо ще харесате тези стъклени буркани за съхранение:

  1. Буркани с широко гърло лесно се почистват и аерират
  2. Безопасни за съхранение и ферментация на храни
  3. Доста издръжливи и удобни за пренасяне
  4. Могат да се изполват като аквариуми, саксии, свещници и др.

Изработени е от висококачествено стъкло, което ще може да издържи процеса на ферментация. Ферментиращият буркан с капак е чудесен начин хората да започнат да ферментират храна в собствения си дом и да поемат контрола върху собственото си здраве.

Други съдове: изберете стъклени дамаджани на ракия вино вода и други течности на най-добри цени!

Големите стъклени буркани са непорести и няма да замърсят ферментацията ви с аромат, миризми или химикали от пластмаса. Избери голям буркан с винт или без сега!