Стъклена Дамаджана 20 литра в Пластмасов Кош с Дръжки на Най-добра Цена

Стъклена Дамаджана 20 литра в Пластмасов Кош с Дръжки на Най-добра Цена

24.76 лв.
Производител MaxMarket
Модел: L203369
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Подсигурена стъклена дамаджана 20 литра от здраво стъкло с пластмасова обвивка с дръжка Стъклените дамаджани. са най-доброто решение за съхранение на ракия, вино или всяка друга течност, която искате да съхранявате у дома. Те са изработени от непоресто стъкло, което е измито ...

Описание

Подсигурена стъклена дамаджана 20 литра от здраво стъкло с пластмасова обвивка с дръжка

Стъклените дамаджани. са най-доброто решение за съхранение на ракия, вино или всяка друга течност, която искате да съхранявате у дома.

Те са изработени от непоресто стъкло, което е измито с киселина, за да се отстранят всички остатъчни химикали. Гърлото на стъкления съд, е снабдено с плътна капачка, която уплътнява добре. Няма гумена или пластмасова облицовка на бутилката, така че няма риск от излугване.

Тези дамаджани се използват от десетилетия за съхранение на вино и са идеалното решение за домашни пивовари, които не искат вкусът на пластмаса или каучук да повлияе на вкуса на тяхната варя.


Ако искате да включите тази подсигурена стъклена дамаджана 20 л. в продуктовото си портфолио в магазина, който притежавате, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви предложим адаптирана и персонализирана оферта според спецификациите, които ще ни дадете.

За повече информация се свържете с нас 0887930930


за 5 бр. куриерската услуга до офис е около 20 лв.

за 10 бр. куриерската услуга до офис е около 38 лв.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.