Антибактеирален Дезинфекциращ Гел За Ръце Лукс 50ml.

Антибактеирален Дезинфекциращ Гел За Ръце Лукс 50ml.

29.80 лв.
  • 2 или повече 23.40 лв.
  • 4 или повече 21.70 лв.
Производител SilkMed
Модел: 24769
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Висококачествен дезинфекциращ гел идеален за честа употреба без да изсушава ръцете ви. SilkMed - Произведен в Швейцария. Изключителен дезинфектант за ръце е насочен към разпознаване от хората, които ценят не само хигиената и чистотата, но и нежната грижа за кожата и декоративната ес...

Опции

Описание

Висококачествен дезинфекциращ гел идеален за честа употреба без да изсушава ръцете ви. SilkMed - Произведен в Швейцария.


Изключителен дезинфектант за ръце е насочен към разпознаване от хората, които ценят не само хигиената и чистотата, но и нежната грижа за кожата и декоративната естетика.

Въпреки че алкохолът дехидратира кожата при възможно дългосрочно използване, благодарение на хидратиращите си съставки Silkmed успява да се справи проблема, съдържайки:

  • концентриран екстракт от лайка;
  • цвят от лешник;
  • органично розово масло за подхранване и хидратиране кожата на ръцете;;

 

Патогенните микроби - вируси, бактерии и гъбички надеждно се елименират с антибактериаленния гел до 99,999%

Прилагането на Silkmed, може да се използва по всяко време и навсякъде без вода и кърпи. Гелът се нанася върху дланите на ръцете и се втрива в продължение на 30 секунди.
Silkmed оставя усещане за свежест и грижа след почистване, защото съвременната дезинфекция не трябва да бъде агресивна!

Уникален гел с двойно действие, който елиминира 99,999% от бактериите, гъбичките и други вируси по повърхността на ръката ви - всичко това в рамките на 30 секунди, постигнати благодарение на интензивни изследвания, за да се намери правилната и перфектна формула.

Това прави Silkmed уникален на пазара! Silkmed се предлага в удобен размер 50 ml и в два аромата "Cool" и "Floral".


Silkmed е не само медицински продукт, но и зебележителен Лайфстайл Аксесоар, обединявайки важните точки за здравето, красотата и добрия начин на живот.

Козметичният аспект се отразява и в луксозната мини бутилка. Фокусът е не само върху функционалността, но и върху визуалната привлекателност, която се събира удобно и лесно във всяка дамска чанта - идеален за подарък, който винаги може да бъде във Вас!


Бутилката е много елегантна и висококачествена - не може да се сравнява с предлаганите в търговските мрежи антибактериални гелове за ръце, които се предлагат в обикновена пластмасова бутилка. Цветният гел, който се вижда в прозрачния дозатор, прави продукта да изглежда много елегантен. Наистина шик - много висококачествена и скъпа.

След употреба на Silkmed, ръцете се чувстват добре обгрижени и преди всичко чисти.


Дали се забавлявате с приятели или бизнес среща Silkmed означава дезинфекция със стил!

Перфектен аксесоар за подарък!

Изпозлван ежедневно от някои европеиските лидери от 2010 г. до днес преди да се ръкостискат (Меркел, Саркози и др.)

Състав: Етанол 70% (известен като обикновен или винен спирт), Бисаболол, Алантоин, Пантенол, Екстракт от лайка, Хамамелис Виргиниана (Witch Hazel), Екстракт от роза, Масло от пореч(Borage Oil), сгъстяващи и овлажняващи средства.

Размер: 3.2 x 15.4 cm / 1.3 x 6.1 inch (50 ml.)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.