Разпродаден
18.63 лв.

Стъклен буркан дамаджана 10 литра за ферментиране на туршии, кисело зеле и други от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло с широко гърло ..

Разпродаден
22.77 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 15 литра за ферментация на туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна ..

Разпродаден
14.49 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 5 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Буркан от стъкло с широк..

Разпродаден
28.98 лв.

Стъклен буркан дамаджана със широко гърло 20 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен буркан от стъ..

Разпродаден
35.19 лв.

Стъклен буркан дамаджана широко гърло 25 литра за ферментирали зеленчуци и други Перфектна дамаджана буркан от стъкло със широко гърло за по-лесно почистване, вкарване, ..

Разпродаден
39.33 лв.

Удобен буркан за ферментации с широко гърло 34 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен стъклен с..

Разпродаден
14.90 лв.

Стъклена дамаджана 10 литра от здраво стъкло и пластмасов кош Ако искате да включите тази стъклена дамаджана 10 литра в продуктовото си портфолио в магазина, който при..

Разпродаден
21.53 лв.

Стъклена дамаджана 15 л от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжка Стъклените дамаджани са решение на проблема как да съхранявате течности в дома. Причината, поради ко..

Разпродаден
24.76 лв.

Подсигурена стъклена дамаджана 20 литра от здраво стъкло с пластмасова обвивка с дръжка Стъклените дамаджани. са най-доброто решение за съхранение на ракия, вино или в..

Разпродаден
27.73 лв.

Дамаджани стъклени 25 литра от здраво стъкло и пластмасова обвивка с дръжка Стъклени дамаджани 25 литра от здраво непоресто стъкло в пластмасов кош с удобни дръжки. Напр..

Разпродаден
30.86 лв.

Стъклена дамаджана 34 литра от здраво стъкло и пластмасов кош с дръжки Този изключително голям и здрав стъклен съд е подходящ за течности и може бъде чудесно допълнени..

Наличен
10.76 лв.

Стъклена дамаджана 5 литра от здраво стъкло и дебел пластмасов кош Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от реци..

Разпродаден
37.26 лв.

Стъклени дамаджани 54 литра за вино, ракия, зехтин и други течности от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната ср..

Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)

Онлайн магазин за домашни потреби от до

Категория за нуждите за дома онлайн.

Магазин за домашни потреби от до.
Добър избор за всяко домакинство включително почистващи консумативи, препарати за почистване, препарати за съдомиялни и перилни препарати, освежители за въздух.

Спести пари, живей по-добре!

Добър избор за всяко домакинство включително почистващи консумативи, препарати за почистване, препарати за съдомиялни и перилни препарати, освежители за въздух. Спести пари, живей по-добре!