Sidebar
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 10 Литра
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 10 Литра
Разпродаден
18.63 лв.

Стъклен буркан дамаджана 10 литра за ферментиране на туршии, кисело зеле и други от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло с широко гърло ..

Буркан Дамаджана с Широко Гърло 15 Литра
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 15 Литра
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 15 Литра
Разпродаден
22.77 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 15 литра за ферментация на туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна ..

Буркан Дамаджана с Широко Гърло 5 Литра
Буркан Дамаджана с Широко Гърло 5 Литра
Разпродаден
14.49 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 5 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Буркан от стъкло с широк..

Буркан Дамаджана Широко Гърло 20 Литра
Буркан Дамаджана Широко Гърло 20 Литра
Разпродаден
28.98 лв.

Стъклен буркан дамаджана със широко гърло 20 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен буркан от стъ..

Буркан Дамаджана Широко Гърло 25 Литра
Буркан Дамаджана Широко Гърло 25 Литра
Разпродаден
35.19 лв.

Стъклен буркан дамаджана широко гърло 25 литра за ферментирали зеленчуци и други Перфектна дамаджана буркан от стъкло със широко гърло за по-лесно почистване, вкарване, ..

Буркан Дамаджана Широко Гърло 34 Литра
Буркан Дамаджана Широко Гърло 34 Литра
Разпродаден
39.33 лв.

Удобен буркан за ферментации с широко гърло 34 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен стъклен с..

Разпродаден
14.90 лв.

Стъклена дамаджана 10 литра от здраво стъкло и пластмасов кош Ако искате да включите тази стъклена дамаджана 10 литра в продуктовото си портфолио в магазина, който при..

Разпродаден
21.53 лв.

Стъклена дамаджана 15 л от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжка Стъклените дамаджани са решение на проблема как да съхранявате течности в дома. Причината, поради ко..

Разпродаден
24.76 лв.

Подсигурена стъклена дамаджана 20 литра от здраво стъкло с пластмасова обвивка с дръжка Стъклените дамаджани. са най-доброто решение за съхранение на ракия, вино или в..

Разпродаден
27.73 лв.

Дамаджани стъклени 25 литра от здраво стъкло и пластмасова обвивка с дръжка Стъклени дамаджани 25 литра от здраво непоресто стъкло в пластмасов кош с удобни дръжки. Напр..

Разпродаден
30.86 лв.

Стъклена дамаджана 34 литра от здраво стъкло и пластмасов кош с дръжки Този изключително голям и здрав стъклен съд е подходящ за течности и може бъде чудесно допълнени..

Наличен
10.76 лв.

Стъклена дамаджана 5 литра от здраво стъкло и дебел пластмасов кош Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от реци..

Разпродаден
37.26 лв.

Стъклени дамаджани 54 литра за вино, ракия, зехтин и други течности от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната ср..

Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)

Стъклени Дамаджани| Съхрани Течности в Стъкло

Избери стъклени дамаджани за ракия, вино, вода и други течности

Изработени с до 30% повече стъкло, всички наши продукти, могат да се изполват надеждно дълги години.

Стъклените дамаджани, са най-доброто решение за съхранение на вино, ракия или всяка друга течност, която искате да съхранявате у дома.

Те са изработени от непоресто стъкло, което е измито с киселина, за да се отстранят всички остатъчни химикали. След това гърлото(или гърловината) на дамаджаната е снабдена капачка която затваря добре. Това им позволява лесно да се съхраняват в дома и да се транспортират от дома на място, без да се разливат.

Този модел дамаджани се използва от десетилетия за съхранение на вино и ракия и са идеалното решение за домашни пивовари, които не искат вкусът на пластмаса или каучук да повлияе на вкуса на техните скъпоценни отвари.

Освен че дебелината на стъклото ще направи съхранението на всичко, което сте сложили в тях по-сигурно, използването на големи стъклени съдове за съхранение на течности или ферментация на продукти е винаги правилният избор - стъклото не поема и не отдава, вкусове, миризми и аромати.

Буркани за ферментация на храни или дамаджана за ракия, вино, зехтин или други течности - изберете разумно правилния размер за всяка индивидуална ситуация.

Съдове от стъкло, които могат да се изполват безпроблемно дълги години и винаги ще са като нови. Те са перфектното решение на проблема как да съхранявате течности в дома. Причината, поради която те са добро решение, е, че са евтини, безопасни и удобни. Избери твоята сега!

Стъклените дамаджани, са най-доброто решение за съхранение на вино, ракия или всяка друга течност, която искате да съхранявате у дома. Избери твоя стъклен съд сега!