Предварителна Заявка 2-4 седмици
18.78 лв.

Активния въглен допринася за намаляване на прекомерното подуване след храненето- Намалява или премахва излишните киселини- Намалява натрупването на газове- Допр..

Разпродаден
16.43 лв.

Капсули за детоксикация и пречистване, съдържащи специално разработена комбинация от прочистващи ботанически продукти, които подпомагат за цялостноната детоксикация на ор..

Предварителна Заявка 2-4 седмици
23.48 лв.

Получени от кокосово мляко, всяка капсула Caprylic Acid 500mg съдържа 500 mg каприлова киселина от естествен източник в лесна капсула за вегетариански преглъщане. - По..

Предварителна Заявка 2-4 седмици
11.73 лв.

Всяка капсула съдържа 250 мг корени от глухарче на прах за широкоспектърно действие на детоксикация. Билка за черен дроб и неговото пречистване. - Традиционно използва..

Разпродаден
14.08 лв.

Соевият лецитин на гранули в капсули е богат природен източник на фосфатидилхолин, който допринася за здравословната чернодробна функция и липидния метаболизъм. - Есте..

112.00 лв.

Коластрата на Аквасорс е сред най-търсените, защото подобен продукт се намира изключително трудно, особено ако трябва да отговаря и на най-високите изисквания.Аквасорс е ..

Предварителна Заявка 2-4 седмици
16.43 лв.

Червената боровинка е източник на антиоксиданта проантоцианидин. Лесен начин да го вкарате в деня си, всяка таблетка съдържа екстракт, еквивалентен на 5000 мг сок от нея...

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Антиоксиданти за Детоксикация и Пречистване на Организма

Категория антиоксиданти. Мощни, уникални и качествени комбинации от антиоксиданти.

Препоръчват се като хранителна защита:

  • за общо предотвратяване на дегенерацията на клетките;
  • за активни и пасивни пушачи;
  • срещу последствия от замърсяването на околната среда - автомобилни газове, мръсен въздух, химикали, радио радиация(5G);
  • за предпазване от интензивната слънчева светлина и вредните ефекти на ултравиолетовите лъчи;
  • за ликвидиране на последиците от стреса;
  • при повишен риск от раково заболяване;


Широко използвани от специалистите по рационално хранене и радващи се на вниманието на мнозина изследователи-медици, антиоксидантите са основното защитно средство против "изхабяването" и бързото стареене на организма. Много фактори, които в днешно време не можем да избегнем, като стрес, замърсена околна среда, бедно или небалансирано хранене, токсини в храните, самия процес на стареене, са сред основните причинители на агресивните свободни радикали. Именно в тяхното размножаване, учените откриват истинската причина за множеството от съвременните здравни проблеми.

Нашите продукти, съдържат букет от най-мощно взаимодействащите естествени антиоксиданти - зелен чай, гинкобилоба, червена боровинка, алое вера, лецитин, риган и други, всичко съчетани така, че да бъде постигнат най-силния защитен ефект срещу разрушаващата ни околна среда.

Супер Антиоксиданти. Мощни, уникални и качествени комбинации от антиоксиданти. Препоръчват се като хранителна защита