Червена Боровинка 5000 мг екстракт 100 таблетки

Червена Боровинка 5000 мг екстракт 100 таблетки

16.43 лв.
  • 4 или повече 12.32 лв.
Производител Lindens
Модел: 1714
Наличност Предварителна Заявка 2-4 седмици

Кратко описание

Червената боровинка е източник на антиоксиданта проантоцианидин. Лесен начин да го вкарате в деня си, всяка таблетка съдържа екстракт, еквивалентен на 5000 мг сок от нея.

Описание

Червената боровинка е източник на антиоксиданта проантоцианидин. Лесен начин да го вкарате в деня си, всяка таблетка съдържа екстракт, еквивалентен на 5000 мг сок от нея.

- Най-лесният начин да вкарате с червена боровинка в диетата си всеки ден - Богат на полифеноли и антиоксиданти - Особено популярна сред жените - Удобна лесна таблетка за поглъщане Традиционно се използва от векове, съвременният анализ показва, че боровинките(vaccinium macrocarpon) са богат източник на полифеноли, като проантоцианидини (OPC), които са мощни антиоксиданти, което ги прави популярна здравословна храна. Въпреки това, пресните червени боровинки са кисел-горчиви, а сокът от червена боровинка често се ароматизира с толкова много захар, за да се противодейства на това, че може да бъде по-сладко и от кока-кола!

За много по-малко захар и много по-удобен начин да вкарате боровинката през деня, опитайте Cranberry 5000mg таблетките. Всяка таблетка съдържа концентриран екстракт от сок на червена боровинка, еквивалентен на 5000 мг сок, осигуряващ всички полифеноли без добавена захар, всички в удобна таблетка с лесно поглъщане.

Cranberry Juice 5000mg Tablets

Екстракт от червена боровинка (vaccinium macrocarpon), еквивалентен на 5000 мг сухи зърна за таблетка УКАЗАНИЯ: Хранителна Добавка. Вземете една до две таблетки дневно с малко вода. ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 1 таблетка съдържа 139 mg екстракт от червена боровинка 36:1, еквивалентна на 5000 мг цели зърна. СЪСТАВКИ: (нова формула) Екстракт от червени боровинки, насипен агент (малтодекстрин), противослепващи агенти (силициев диоксид, магнезиев стеарат)

Без млечни продукти, захар и глутен.

Подходящ за вегани и вегетарианци.

С Lindens® можете да очаквате: ✔ Установен производител в Обединеното кралство, базиран в Йоркшир ✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001 ✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност ✔ Медицинска лека опаковка от фолио, която се затваря плътно след употреба, пази от светлина и създава ефективен топлообмен. ✔ Етикет Lindens®: Вашата гаранция за автентичност Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. Lindens® е регистрирана търговска марка на Lindens Health + Nutrition Ltd.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение