Дневен Крем Лосион Мед Манука за Мазна и Нормална Кожа

Дневен Крем Лосион Мед Манука за Мазна и Нормална Кожа

40.00 лв.
Производители AquaSource
Модел: AQS285
Наличност В наличност

Кратко описание

Крем-лосион с мед от манука, поддържащ кожата чиста и свежа, омекотява и я запазва влажна, докато маслото от манука се грижи тя да бъде гладка и чиста. Мед от дървото манука помага за жизнеността на кожата, като фино стимулира възстановяването на клетките, хидратира ги и задържа ниво...

Описание

Крем-лосион с мед от манука, поддържащ кожата чиста и свежа, омекотява и я запазва влажна, докато маслото от манука се грижи тя да бъде гладка и чиста.

Мед от дървото манука помага за жизнеността на кожата, като фино стимулира възстановяването на клетките, хидратира ги и задържа нивото на влагата в нея с изключение на усещането за омазняване.

Меда от манука е известен със своя успокоителен ефект и свойствата си на антиоксидант.

Маслото от манука е фино извлечено от листата на същото дърво. То има противогъбични, антибактериални и противовъзпалителни свойства, които запазват кожата здрава и подпомагат борбата с микроорганизмите, причиняващи петна и кожни възпаления.

С AquaSource® можете да очаквате:

✔ Установен производител от Обединеното кралство
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Лека опаковка, която се затваря плътно след употреба и пази от светлина.
✔ Етикет от AquaSource®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочените дози. AquaSource® е регистрирана търговска марка на AquaSource Ltd и е член на Асоциацията за директни продажби (DSA) и изисква от своите дистрибутори да спазват практическите кодекси на DSA.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение