Колаген Плюс Аквасорс за Стави

Колаген Плюс Аквасорс за Стави

81.00 лв.
Производители AquaSource
Модел: AQS405
Наличност В наличност

Кратко описание

Колаген плюс за красива кожа, бляскава коса и здрави нокти на всяка възраст.Колагенът е основния структурен компонент на долния пласт на кожата.В резултат на някои химични и метаболитни промени с възрастта колагенът намалява, кожата се отпуска и се появяват видимите признаци на...

Описание

Колаген плюс за красива кожа, бляскава коса и здрави нокти на всяка възраст.

Колагенът е основния структурен компонент на долния пласт на кожата.

В резултат на някои химични и метаболитни промени с възрастта колагенът намалява, кожата се отпуска и се появяват видимите признаци на стареене.

Колаген плюс, съчетава висококачествен колаген и хиалуронова киселина, които чрез взаимодействието си хидратират кожата отвътре. Добавените водорасли АФА, осигуряват допълнително хранителни вещества.

Колагенът е фибриларен протеин, който се намира в кожата, костите, сухожилията и съединителната тъкан и може да бъде наречен „лепилото”, което свързва всичко заедно. В резултат на някои химични и метаболитни промени с възрастта колагенът намалява, поради което кожата става по-отпусната и по-малко еластична. Играе важна роля за структурата на клетките, тъканите и органите. Аквасорс, използва само най-висококачествен колаген, осигурен от естествени източници.

Хиалуронова киселина – среща се естествено в полизахаридите (въглехидратите) в човешкото тяло. Присъства в големи количества в междуклетъчните пространства на кожата и осигурява нейната хидратация, здрав вид, твърдост и еластичност.

Основни предимства:

  • Осигурява естествено хидратиращи елементи на кожата отвътре.
  • Спомага за запазване здравината на косата и ноктите с настъпване на естествените процеси на стареене.
  • Добавени са водорасли, които естествено съдържат витамините В12 и В5. допринасящи за намаляване на чувството за отпадналост и спомагат за поддържане на нормалната когнитивна функция.
  • Удобната капсула прави хранителните вещества още по-лесно усвоими.
С AquaSource® можете да очаквате:

✔ Установен производител от Обединеното кралство
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Лека опаковка, която се затваря плътно след употреба и пази от светлина.
✔ Етикет от AquaSource®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочените дози. AquaSource® е регистрирана търговска марка на AquaSource Ltd и е член на Асоциацията за директни продажби (DSA) и изисква от своите дистрибутори да спазват практическите кодекси на DSA.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение