Sidebar
42.00 лв.

Ацидофилус превъзходния пробиотик, допълнен с ползите от АФА Водорасли.Ацидофилус подпомага добрата работа на стомашно-чревния тракт и баланса на чревната флора, необходи..

49.50 лв.

Бифидус Комплекс, спомагащ за поддържане на здрав стомашно-чревен тракт като комбинира три полезни щама на пробиотика Бифидус и водорасли АФА.Бифидус Комплекс често се ко..

Органична Kоластра Kолактив 3
Органична Kоластра Kолактив 3
Разпродаден
87.00 лв.

Коластрата на Аквасорс е сред най-търсените, защото подобен продукт се намира изключително трудно, особено ако трябва да отговаря и на най-високите изисквания.Аквасорс е ..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Подпомагащи Храносмилателната система Пробиотици

Храносмилателната система абсорбира хранителните вещества, от храната и е от решаващо значение за здравето и стабилността на цялоти тяло. Добавките от Lindens, като корени от джинджифил и магарешки трън, са създадени, за да подпомогнат храносмилането. Те осигуряват облекчаване на храносмилателния дискомфорт, подуване на корема, запек, гадене и много други.

Храносмилателната система абсорбира хранителните вещества, от храната и е от решаващо значение за здравето и стабилността на цялоти тяло. Добавките от Lindens, като корени от джинджифил и магарешки трън, са създадени, за да подпомогнат храносмилането. Те