Хром Пиколинат Макс 1000 мкг 360 таблетки

Хром Пиколинат Макс 1000 мкг 360 таблетки

28.18 лв.
  • 4 или повече 21.13 лв.
Производители Lindens
Модел: 5767
Наличност Предварителна Заявка 2-4 седмици

Кратко описание

Хромът е минерал, които поддържат нормалния метаболизъм и допринасят за поддържането на нормалните нива на кръвната глюкоза. Всяка таблетка Chromium 1000 ug добива 1000 ug елементарен хром...

Описание

Хромът е минерал, които поддържат нормалния метаболизъм и допринасят за поддържането на нормалните нива на кръвната глюкоза. Всяка таблетка Chromium 1000 ug добива 1000 ug елементарен хром, 2500% NRV.

- Поддържа нормална концентрацията на глюкоза в кръвта
- Поддържа метаболизма
- Силни 2500% NRV таблетки

Хромът е чувствително важен минерал, което означава, че тялото нуждае от него в малки количества. Хранителните вещества могат да бъдат получени от нашата диета, но последните проучвания са установили, че някои хора не получават достатъчно неговите в диетата си. Хромът може да се открие в яйца, месо и цели зърна, така вегетарианците и веганите може да имат недостатъчен прием от него в диетата си. Хромът допринася за поддържането на нормалните нива на кръвната глюкоза. Хромът също допринася за нормалния метаболизъм на макронутрита. Макронутриентите са хранителни вещества, които осигуряват калории или енергия и са необходими за оцеляването ни. Хранително вещество, необходимо за растежа, метаболизъма и други телесни функции. Има три макронутриенти: въглехидрати, протеини и мазнини. Таблетките Хром Пиколинат Макс съдържат много биодостъпна форма на хром, органичната сол хромо пиколинат, което дава 1000 микрограма елементарен хром на таблетка за лесно поглъщане, супер мощна доза от 2500% NRV!

CHROMIUM MAX

Мега потенциал - хром 1000 микрограма, допринасящи за нормализиране нивата на кръвната захар и нормалния метаболизъм. УКАЗАНИЯ: Хранителна Добавка. Вземете една таблетка на ден с малко вода. СЪСТАВНИ СРЕДСТВА: Попълващи агенти (микрокристална целулоза, дикалциев фосфат), хромов пиколинат (таблетка 8 мг, съдържа 1000 мкг елементарен хром), противослепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид)

Без млечни продукти, соя, захар и глутен.

Подходящ за вегани и вегетарианци.

С Lindens® можете да очаквате:
✔ Установен производител в Обединеното кралство, базиран в Йоркшир
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Медицинска лека опаковка от фолио, която се затваря плътно след употреба, пази от светлина и създава ефективен топлообмен.
✔ Етикет Lindens®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. Lindens® е регистрирана търговска марка на Lindens Health + Nutrition Ltd.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.