Коензим Q10 Таблетки 120 броя

Коензим Q10 Таблетки 120 броя

23.48 лв.
  • 4 или повече 17.61 лв.
Производител Lindens
Модел: 3510
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Силни биоактивни коензим Q10 таблетки. Q10 намалява с напредването на възрастта и приема на лекарства. Приемането като добавка, може да набави неговата липса. ...

Описание

Силни биоактивни коензим Q10 таблетки. Q10 намалява с напредването на възрастта и приема на лекарства. Приемането като добавка, може да набави неговата липса.


- Най-важния коензим за тялото
- С напредването на възрастта нивата на Q10 намлява
- Приемането му може да помогне за попълване на нивата на CoQ10

През последното десетилетие CoEnzyme Q10, (съкратено CoQ10), се е превърнало в един от най-популярните диетични добавки в света. Най-често срещания CoQ в човешките митохондрии e Q10. Среща се главно в рибата и месото, но количествата в храната, са далеч по-малко от това, което може да се получи от добавките. Снабдяването на тялото с коензим, може да бъде повлияно от възрастта и лекарствата. Хранителната добавка може да помогне за попълване на липсата им.

Най-високите нива на CoQ10 могат да се открият в тъканите с високи енергийни изисквания, като мозъчни, сърдечни и скелетни мускули. Изследванията показват, че коензим Q10 може да действа като важен антиоксидант в тялото и мозъка. Някои от изследванията показват, че коензим Q10 би могъл да предпазва мозъка от невродегенеративни болести като Паркинсон, а също така и от вредните странични ефекти на преминала исхемична атака (удар) в мозъка.

Всяка таблетка съдържа 30 mg CoEnzyme Q10. Потребителите, на които са предписвани лекарства със статини, не трябва да прекъсват употребата им или да мислят, че CoEnzyme Q10 е заместител на терапията със статини.

CoEnzyme Q10 30mg Tablets

УКАЗАНИЯ: Хранителна добавка. Вземете една до четири таблетки дневно с вода.(Статистическите лекарсвта изчерпват Co Q-10 в организма и поради това добавката с Co Q-10 може да помогне за попълването на тези липси. CoQ-10 не е предназначен да служи като заместител на терапията с статин, нито трябва да прекратите приема на предписани лекарства, докато се допълвате с CoQ-10).
СЪСТАВ: Запълващи вещества (дикалциев фосфат, микрокристална целулоза), Ubidecarenone (CoQ10), противослепващо средство (магнезиев стеарат).

Без млечни продукти, соя, захар и глутен.
Подходящ за вегани и вегетарианци.

С Lindens® можете да очаквате:
✔ Установен производител в Обединеното кралство, базиран в Йоркшир
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Медицинска лека опаковка от фолио, която се затваря плътно след употреба, пази от светлина и създава ефективен топлообмен.
✔ Етикет Lindens®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. Lindens® е регистрирана търговска марка на Lindens Health + Nutrition Ltd.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение