Sidebar
Maybelline Спирали Sleek Brow Drama Тъмнокафява
Maybelline Спирали Sleek Brow Drama Тъмнокафява
Разпродаден
5.90 лв.

Спиралата Maybelline Master Sleek Brow Drama Dark Brown е революционна спирала за веждиНай-добрият грим за очите е този, който ги прави красиви, без да е нужно да харчите..

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Продукти за Оформяне на Вежди

Веждите рамкират и показват изражението на лицето

Смята се, че веждите са и една от най-важните части от външния вид на жената. Може да се изненадате да разберете, че формата на веждите ви е едно от първите неща, които хората забелязват за вас.

Всъщност може би вече сте забелязали как хората ще гледат веждите ви, преди да погледнат очите ви.

Веждите са решаваща част от външния ви вид на лицето. Те оформят очите ви и ви помагат да общувате със света около вас.

Според много жени обаче веждите им са твърде тънки, прекалено леки или деформирани. Това може да ви накара да се чувствате по-малко уверени във външния си вид и да затрудни успеха в работата и в социалния ви живот.

За щастие има много начини да промените веждите си и да им помогнете да изглеждат по-естествено!

Можете да използвате грима за вежди, за да попълните празнините и да направите веждите ви да изглеждат по-пълни. Можете също да използвате продукти, които са специално формулирани, за да ви помогнат да оформите веждите си. Тези продукти могат да направят чудеса и могат да помогнат на веждите ви да изглеждат по-естествени.

Продуктите за оформяне на вежди от МаксМаркет ще ви помогнат да оформите веждите си така, както искате.


Продуктите за оформяне на вежди от МаксМаркет ще ви помогнат да оформите веждите си така, както искате - те рамкират и показват изражението на лицето