Количка

Сенки за Очи Каталог

Очите са най-важната част от лицето ви, а сенките за очи, са чудесен начин да ги подчертаете.

Днес на пазара се предлагат много различни нюанси и видове сенки за очи, което затруднява избора на подходящия цвят за вас.

Цветът на сенките за очи е въпрос на личен вкус, но има няколко основни насоки, които можете да следвате, за да ви помогнат да изберете правилния цвят.

Ако носите сенки за очи, това е защото искате да привлечете вниманието към очите си. Това означава, че трябва да изберете такива сенки, които да допълват вашия тон на кожата и цвета на очите. Много жени откриват, че изглеждат най-добре в бижута, които са сини, лилави и зелени. Тези цветове са много подходящи за повечето тонове на кожата и лесно се съчетават с цвета на очите. Други жени изглеждат най-добре в матови нюанси, като кафяви и тъмни. Окото е естествено привлечено от тези цветове и те са склонни да придават по-естествен вид.

Независимо дали искате да направите опушено око, неутрален външен вид или нещо по-цветно, този каталог ще ви помогне да намерите идеалния грим за очи за вас.

Очите са най-важната част от лицето ви, а сенките за очи, са чудесен начин да ги подчертаете. Този каталог ще ви помогне да намерите идеалния грим за очи