Органична Kоластра Kолактив 3

Органична Kоластра Kолактив 3

87.00 лв.
Производител AquaSource
Модел: COL120
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Коластрата на Аквасорс е сред най-търсените, защото подобен продукт се намира изключително трудно, особено ако трябва да отговаря и на най-високите изисквания.

Описание

Коластрата на Аквасорс е сред най-търсените, защото подобен продукт се намира изключително трудно, особено ако трябва да отговаря и на най-високите изисквания.

Аквасорс е известна с високото качество на своите продукти. Причината за това, е че доста хора ги предпочитат и се доверяват именно на тях, е поради чистотата на активните съставки, които се добиват в най-чистите и недокстпъни места на планетата.

В същото време, липсата на синтетични и вредни за здравето елементи, от които са направени те  прави Аквасорс надежден източник на хранителни добавки от всякакъв вид.

Компанията предлага широка гама от продукти, но коластрата колактив 3 на Аквасорс е сред най-търсените, тъй като подобен продукт, се намира изключително трудно, особено ако трябва да отговаря и на най-високите изисквания.

Всички съставки се добиват от млечни продукти от специално подбрани места, а количеството се изчислява изключително критично за да могат да бъдат хранителните добавки максимално полезни и в оптимално количество, без да се прекалява.

Всеки ли се нуждае от хранителни добавки?

Съвременният начин на живот, който често се съпътства от стрес, недоспиване, замърсяване, преумора, вечното бързане и не достатъчно качествено хранене, често поставя нашите тела на предела на своите възможности. И това не е изобщо пресилено, защото при много хора тези възможности дори се прескачат и тогава възникват различни болестни състояния. Дори и когато приемаме по-големи количества плодове и зеленчуци, понякога телата ни са твърде стресирани за да умеят да усвоят всички необходими хранителни вещества за подсилване на имунната система. Тук много полезни могат да са зтравословните хранителни добавки, защото именно те съчетават подходящите съставки, които от една страна да доставят на организма липсващите вещества, а от друга страна да му помогнат да усвои това, от което се нуждае. 

Аквасорс със своето разнообразие от продукти, които могат да направят чудеса с вас и вашето здраве.

Коластра на Аквасорс

Коластрата е супер-храна. Тя отдавна е призната, както несравнима по своята полезност и сила. Коластрата е нещо, което се отделя от млечните жлези на бозайниците след раждане, но само в рамките на 3, най-много 4 дни. Това е една от основните причини, поради които коластрата е толкова рядък и скъп продукт. Тя не е като обикновената кърма по много фактори и може да се приема, както от млади, така и от възрастни.

На първо място, трябва да се отбележи, че коластрата е несравнимо по-полезна от кърмата, защото тя съчетава в себе си невиждана комбинация от хранителни вещества и антитела, което от своя страна има за цел да подсили организма на новороденото.

Не само коластра!

Едно от предимствата да изберете коластрата и Аквасорс мнения е, че освен изключително високо гарантирано качество и чистота на използваните продукти, вие ще получите в допълнение и други полезни съставки, защото именно продуктите на Аквасорс не рядко съчетават две или повече съставки за оптимална полезност. Така например, няколко от по-специалните продукти с коластра колактив 3, включват пробиотици Аквасорс в състава си - лактоферин и лактобациликус ацидофилус, за които се счита, че притежават редица полезни свойства.

Изключителни ползи

сами можете да си представите, колко са големи ползите от приема на една толкова силна хранителна добавка, съчетаваща в себе си не една, а няколко полезни съставки. На първо място трябва да се отбележи изключителната полза за имунната система. При продължителен прием, хранителната добавка с коластра колактив на Аквасорс Aquasource, има свойството да подобри отговора на имунната система и да направи организма по-силен в борбата не само с вируси и бактерии, но също така и различни гъбични нашественици, които биха могли да причинят различни проблеми със здравето.

Освен безспорното положително влияние и основни предимства на хранителните добавки с коластра колактив върху имунната система, има и редица други ползи за здравето. Особено много се благоприятства храносмилателната система.

С коластрата на Аквасорс, ще се подобри работата на стомаха и тази на червата, ще се подобри усвояването на хранителни вещества от организма и ще се намали риска от поява на заболявания на червата.

Как ще се почувствате след редовен прием на коластра колактив от Аквасорс?

Човек трудно може да бъде убеден в качествата на даден продукт, ако не усети бързо неговото положително влияние върху организма. Този проблем няма да съществува с коластрата на Аква Сорс, защото тази добавка, ще ви помогне бързо да се почувствате по-бодри и енергични, в по-добро настроение и видимо по-работоспособни.

Подсилвайки вашия организъм по различни начини, коластрата на Аквасорс, ще ви направи цялостно по-положителни, по-жизнени и ще върне радостта от живота, защото здравият човек със силно и способно да се справи с външните влияния тяло, създава добри условия за по-стабилно емоционално състояние и баланс.

И най-хубавото е това, че можете да приемате от тези капсули ежедневно без да се тревожите, че ще прекалите или ще претоварите своя организъм. Сутрин с чаша вода или минути преди хранене идеална съставка за подсилване на имунната система.

УКАЗАНИЯ: Хранителна Добавка. Вземете 1 - 3 капсули дневно с малко вода минути преди хранене. Може да се приема към диета изключваща млечни продукти.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: 120 капсулив кутия
СЪСТАВКИ: ColActive 3 е висококачествена коластра от крави и е един от основните продукти на AquaSource заедно с зелена енергия и течно злато, Капсула (желатин, глицерин, пречистена вода)

Алергени (ако има такива) са с удебелен шрифт.

Без соя, захар и глутен.

С AquaSource® можете да очаквате:
✔ Установен производител от Обединеното кралство
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Лека опаковка, която се затваря плътно след употреба и пази от светлина.
✔ Етикет от AquaSource®: Вашата гаранция за автентичност

Това е отлична хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. AquaSource® е регистрирана търговска марка на AquaSource Ltd и е член на Асоциацията за директни продажби (DSA) и изисква от своите дистрибутори да спазват практическите кодекси на DSA.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.