Морски Хидролизиран Холаген за пиене 400 мг. 360 капсули

Морски Хидролизиран Холаген за пиене 400 мг. 360 капсули

42.22 лв.
Производители Lindens
Модел: 4531
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Добавян в козметиката, Колагенът е основният структурен протеин, който се намира в съединителната тъкан и е протеинът с най-голямо съдържание в човешкото тяло. - Висок...

Описание

Добавян в козметиката, Колагенът е основният структурен протеин, който се намира в съединителната тъкан и е протеинът с най-голямо съдържание в човешкото тяло.

- Висококачествен морски източник хидролизиран колаген
- Основният структурен протеин в тялото
- Доставя 400 мг колаген тип 1
- Хидролизиран в капсула за бързо освобождаване за максимална абсорбция

Често се добавян в козметиката Колагенът е основният структурен протеин, който се намира в съединителната тъкан и е протеинът с най-голямо съдържание в човешкото тяло. Той се счита за ключов градивен елемент на човешкото тяло и се използва при формирането и поддържането на костите, хрущялите, сухожилията, мускулите и други ключови компоненти, които дават сила.

Колагенът в капсули съдържа 400 мг хидролизиран морски протеин. Процесът на хидролиза разгражда колагена в по-малки вериги, за по-лесно абсорбиране от червата и когато е капсулиран в капсула с лесно преглъщане, прави това един фантастичен продукт.

Collagen (Marine) 400mg Capsules

Колаген от морски източници

УКАЗАНИЯ: Допълнение към храните. Вземете една таблетка всеки ден с малко вода.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: 1 капсула осигурява 400mg морски колаген (Naticol Type I)
СЪСТАВКИ: Морски колаген (риба), капсула (желатин, естествено оцветяване титанов диоксид), обемно вещество (микрокристална целулоза), противослепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

Алергени (ако има такива) са с удебелен шрифт.

Без млечни продукти и без глутен.

С Lindens® можете да очаквате:
✔ Установен производител в Обединеното кралство, базиран в Йоркшир
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Медицинска лека опаковка от фолио, която се затваря плътно след употреба, пази от светлина и създава ефективен топлообмен.
✔ Етикет Lindens®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. Lindens® е регистрирана търговска марка на Lindens Health + Nutrition Ltd.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение