Омега 3 Мастни Киселини Екстра от Рибено Масло без Живак 360 капсули

Омега 3 Мастни Киселини Екстра от Рибено Масло без Живак 360 капсули

65.78 лв.
  • 4 или повече 49.33 лв.
Производител Lindens
Модел: 4357
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Омега 3 мастните киселини се смятат за есенциални мастни киселини, което означава, че те не могат да бъдат синтезирани от човешкото тяло, но са от жизненоважно значение за нормалния...

Описание

Омега 3 мастните киселини се смятат за есенциални мастни киселини, което означава, че те не могат да бъдат синтезирани от човешкото тяло, но са от жизненоважно значение за нормалния метаболизъм.

Омега 3 са мастни киселини, намиращи се в рибата. Омега-3 мастните киселини ЕРА (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) имат важни роли в организма, допринасящи за нормалната сърдечна функция, мозъчната функция и зрението. Поради тази причина, често се препоръчва да ядете няколко пъти мазна риба седмично, но в МаксМаркет ние признаваме, че това не винаги е възможно.

Установено е, че Омега-3 подобряват многобройни рискови фактори за сърдечни заболявания поради, което Европейският орган по безопасност на храните (EFSA) одобри твърдението че "EPA и DHA допринася за нормалната функция на сърцето" за продукти, които съдържат най-малко 250 мг EPA + DHA. Световната здравна организация, също препоръчва редовна консумация на риба (1-2 пъти на седмица, еквивалентни на 200 до 500 мг/дневно EPA + DHA).
Омега 3 добавките, могат да помогнат и за предотвратяване и лечение на депресия и тревожност. EPA изглежда е най-ефективното средство за борба с депресията.

Компонента на Омега 3 - DHA мастната киселина, е основен структурен компонент на ретината на окото. Той може да помогне за предотвратяване на макулна дегенерация, която може да причини увреждане на зрението и слепота.

Като допълнителна полза може да се счита, че приемането на достатъчно омега 3 по време на бременността е свързано с множество ползи за детето, включително:

- По-висока интелигентност
- По-добра комуникация и социални умения
- По-малко поведенчески проблеми
- Намален риск от забавяне на развитието - Намален риск от ADHD(Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност), аутизъм и церебрална парализа

Добри източници на омега-3 мастни киселини освен рибата, са градински чай, асаи, водораслите. Можете да ги откриете също в лененото масло, тученицата (Portulaca oleracea), орехите, спанака и масло от рапица.

- "Мозъчна храна" - допринася за нормалната мозъчна функция
- Допринася за нормалната сърдечна функция
- 1000 мг рибено масло на капсула
- Бързо освобождаване, мека гел-капсула за лесно преглъщане

Омега 3 рибено масло (55% DHA / EPA) съдържа 1000 мг рибено масло без живак

Това чисто рибено масло се получава от пасажна риба, като аншоа и сардини. 2 капсули осигуряват 2000 мг концентрирано рибено масло с 660 мг ЕРА (ейкозапентаенова киселина) и 440 мг DHA (докозахексаенова киселина), достатъчни да поддържат нормалната функция на здравото сърце, мозъка и очите

УКАЗАНИЯ: Хранителна Добавка. Вземете две капсули дневно с малко вода.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: 2 капсули осигуряват 2000 мг концентрирано рибено масло, осигуряващо 660 мг ЕРА (ейкозапентаенова киселина) и 440 мг DHA (докозахексаенова киселина). 
СЪСТАВКИ: Рибено масло (риба), Капсула (желатин, глицерин, пречистена вода)

Алергени (ако има такива) са с удебелен шрифт.

Без живак, млечни продукти, соя, захар и глутен.

Подробна статия за Омега 3 мастните киселини можете да прочетете на нашия блог.

С Lindens® можете да очаквате:
✔ Установен производител в Обединеното кралство, базиран в Йоркшир
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Медицинска лека опаковка от фолио, която се затваря плътно след употреба, пази от светлина и създава ефективен топлообмен.
✔ Етикет Lindens®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. Lindens® е регистрирана търговска марка на Lindens Health + Nutrition Ltd.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.