Печка за Баня Electrolux 1000W Влагоустойчива IP24 с Дистанционно

Печка за Баня Electrolux 1000W Влагоустойчива IP24 с Дистанционно

209.14 лв.
  • 5 или повече 190.12 лв.
Модел: 950010980
Наличност В наличност

Кратко описание

Нагревателният панел Electrolux е с чисто минималистичен дизайн, проектиран да се побере във всички съвременни домове. С дебелина от само 7 сантиметра, той се влива безпогрешно в модерния интериор. Това е елегантен начин за отопление на къщата ви, а лесният му монтаж на систе...

Описание

Нагревателният панел Electrolux е с чисто минималистичен дизайн, проектиран да се побере във всички съвременни домове.

С дебелина от само 7 сантиметра, той се влива безпогрешно в модерния интериор.

Това е елегантен начин за отопление на къщата ви, а лесният му монтаж на системата за стенен монтаж, включена в пакета, не отнема повече от 10 минути.

Отоплението със стенни панели Electrolux е много ефективно, тъй като се основава на принципа на директното преобразуване на електричеството в топлинна енергия в пропорция от приблизително 98%.

Консумираната електроенергия се трансформира в топлина чрез 3-те известни начина за предаване на топлина:

  • конвекция;
  • проводимост;
  • излъчване;

така че студеният въздух от пода влиза сам в панела, където се нагрява от монолитен нагревателен елемент и се издига нагоре панелната решетка, създавайки естествена циркулация на въздуха във вашата стая, докато се достигне равновесната температура, така че да няма значителни температурни разлики в различните зони на помещението, което често създава дискомфорт.

ВНИМАНИЕ! Този панел не нагрява чрез инфрачервено лъчение!

Малките мощности, характерни за тези панели, ще осигурят минимални разходи за сметки за енергия, като в същотото време са ограничени от максималната площ, отопляема от един панел, достигаща до 10-16 квадратни метра.

Максималната отпляема площ от 10-16 квадратни метра позволява на този панел да се побере в почти всяка стая във вашия дом, а където е подходящо можете да използвате 2 отоплителни панела, разположени на различни места вътре за по-добра степен на еднородност на разсейване на топлината.

Максималната нагряваща повърхност може да варира между 10 и 16 квадратни метра в зависимост от изолацията на помещението, височината на помещението, топлинните загуби през тавана, стените и пода и други термодинамични фактори, специфични за всяка стая.

Този панел има дистанционно управление, което можете да използвате в радиус от 6 м от различни ъгли, улеснявайки дистанционното му програмиране. Дистанционното управление се намира в кутията отстрани на полистирола, използван за опаковане на панела.

С клас на защита IP24, той може да се инсталира и във влажна среда (2: Защита срещу чужди твърди тела с диаметър ≥12,5 mm, 4: Защита срещу пръскане на вода с всякакъв наклон)

Модел: EG40W100
Размер: 740/400/70 мм.
Тегло: 9.4 кг.
Цвят: Бял
Гаранция: 24 м.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.