Боя за Коса Диа Лайт на Лореал без Амоняк

Боя за Коса Диа Лайт на Лореал без Амоняк

12.00лв.
  • 4 или повече 9.80лв.
  • 12 или повече 8.40лв.
Производители L'Oréal
Модел: Dia Light
Наличност В наличност

Безамонячните бои за коси от каталога на Лореал, съдържат полезни и плътни масла подпомагащи възстановяването на косъма и запаса от есенциални аминокиселини.

Кратко описание

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Dia Light. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при ...

Опции

Описание

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Dia Light. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и.

Безамонячната боя за коса от каталога на Диа Лайт, съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на структурата на косъма подхранвайки липидния резерв, като на здравата боядисана коса и поддържа запаса и от есенциални аминокиселини. След боядисване на косата, технологията на Лореал остава усещането на плътност и грижа за косата, което е и основнаия признак на това, колко добре действа масления и плътен ефект на безамонячна боя за коса Диа Лайт.

Важно е да знаете, че най-добрия начин да изпозлвате професионална боя за коса е да се консултирате с професионален стилист или да прибягнете до неговите услуги при прилагенто и.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
12.00лв.
20.70лв.
42.22лв.
12.00лв.
12.00лв.
12.00лв.
65.78лв.