Професионална Безамонячна Боя за Коса Иноа на Лореал

Професионална Безамонячна Боя за Коса Иноа на Лореал

8.60 лв.
Производител L'Oréal
Модел: Inoa
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Една от най-успешните бои за коса на Лореал е от каталога на серията INOA. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здра...

Описание

Една от най-успешните бои за коса на Лореал е от каталога на серията INOA. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при боядисването и.

Безамонячната професионална боя за коса от каталога на ИНОА съдържа полезни и плътни масла, които подхрандат и подпомагат възстановяването на структурата на косъма подхранвайки липидния резерв, като на здравата боядисана коса и поддържа запаса и от есенциални аминокиселини. След боядисване на косата, технологията на Лореал остава усещането на плътност и грижа за косата против пърхот, което е и основнаия признак на това, колко добре действа масления и плътен ефект на безамонячната професионална боя за коса иноа.

Важно е да знаете, че най-добрия начин да изпозлвате професионална боя за коса е да се консултирате с професионален стилист или да прибягнете до неговите услуги при прилагенто и.

СЪЗДАВАНЕ НА БЪДЕЩЕТО.

- Няма повече миризма, няма амоняк
- Оптимален комфорт на скалпа
- Оптимална грижа за косата
- Неограничена сила на цветовете съчетана с великолепен блясък
- Покритие на сива коса 100%
- Действа против пърхот

Знаем, че красотата на косата зависи пряко от нейния цвят и от състоянието и. За да бъде в добро състояние за вас, много ще помогне качествена боя за коса, като професионалната серия на Лореал "Иноа". Иноа е с широка палитра, дълбок и устойчив цвят с нежна грижа към косата.

Оцветяващият агент Иноа напълно, може да се нарече иновативен. При създаването му е приложена уникалната система "Oil Delivery System", която предполага доставка на оцветяващи компоненти на базата на масла. В състава и няма амоняк, така че в крайна сметка, ще получите идеален цвят и защита от негативните ефекти на процедурите от бои за коса и против пърхот. Струва си да се отбележи, че тази марка боя за коса е от професионалната серия на Лореал, и разкрива нови възможности за професионалните фризьори. Боята е предназначена точно за професионално боядисване на косата. Когато смесвате всички съставки, получавате гладка и копринена текстура, която е изненадващо лесна за прилагане. Крайната боя наподобява на най-деликатните кремове от клас лукс и дава абсолютно нови, невероятно приятни усещания при боядисване.

Косата ви е здрава, цветът й е перфектен. Трите компонента, Oleo Gel, Dye and Oxidant Enriched, никога не са били комбинирани преди. Уникалната формула ви позволява да постигнете перфектен цвят, максимален комфорт на скалпа и нежна грижа за косата. ИНОА има лични данни, да се характеризира с изключителна мекота на въздействие върху структурата на косъма. Резултатите от теста показват, че боядисването с ИНОА поддържа липиденния резерв на естествена коса и при общи условия, поддържа запаса от есенциални аминокиселини. Боядисаната коса ще намери нов живот, ще стане силна, мека, сякаш никога не е била изложена на боя.

С Иноа, са възможни естествени и лъчисти нюанси на косата ви! Революционната и система осигурява идеално равно покритие от корените до краищата на косата, пълно заличаване на сивата коса и дълбоки нюанси с изключителен блясък. По време на нанасянето, компонентите за оцветяване проникват в дълбочината на косата, като заобикалят защитното покритие и по този начин позволяват безупречен цвят. Никога досега медените нотки не са били толкова сияйни, русото - толкова чисто, а кафявото - толкова естествено. Иноа предлага широка гама тонове, топли и студени, гарантиращи максимална точност на цветовете. Ясни, лъчезарени оттенъци и ново чувствено оцветяване на косата заедно с перфектния комфорт на Иноа.

INOA и професионаления стилист, могат да променят живота ви, като добавят цветове към него! L'Oréal Professionnel ви дава идеалното боядисване на коса и споделя с вас тайните на оцветяването, които досега не са били на разположение на никого, обгръщайки всеки косъм по цялата дължина, проникваща директно в тъканта на косъма и гарантираща изключително издръжлив и богат цвят. Благодарение на леката кремообразна текстура, съставът лесно се нанася и разпределя, а също така перфектно, се задържа на повърхността на косата.

Опитайте боите на Иноа и се насладете на безкрайната сила на дълбокото, благородно и ослепително излъчване на вашата идеално гладка и копринена коса!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.