Синапено Семе

Синапено Семе

4.60 лв.
Производител MaxMarket
Модел: 4796006050717
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Пикантният вкус на индийското синапено семе с горчичен вкус и нотка на кимион е това, което го прави толкова специално.Пикантното синапено семе е често срещана съставка в индийското готвене и е основната съставка в пикантно-лютата подправка горчица. Нашите синапени семена про...

Описание

Пикантният вкус на индийското синапено семе с горчичен вкус и нотка на кимион е това, което го прави толкова специално.


Пикантното синапено семе е често срещана съставка в индийското готвене и е основната съставка в пикантно-лютата подправка горчица. Нашите синапени семена произхождат от най-добрите синапени семена в Индия.


Това е универсална подправка, използвана и в близкоизточната кухня и има горчичен вкус с нотка на кимион.


Натуралната подправка от синапеното семе, която се предлага в опаковка от 50 грама.

Синапените семена са кръгли, жълти до кафеникаво жълти на цвят, с типичен горчичен аромат и вкус. Синапеното семе има остър вкус, който става по-изразен при готвене.

Избрана от градините на Южна Индия, тази подправка е най-добрият комплимент към вашите индийски аромати за риба, да не говорим че е чудесно допълнение към вашата кухня!


Силен, земен вкус, който прави идеалното допълнение към месото, маринатата и сосовете. Прекрасно е и във винегрети, задушени меса и ястия от птици.

Уникална подправка от Индия. Тази подправка е идеална като разтривка за пилешко и телешко месо или като ароматно допълнение към любимите ви кърита. Освен че добавя вкус и аромат към вашите ястия, тази подправка ще добави и цвят.

Внасяме екзотични подправки от Индия. Нашите синапени семена са висококачествени и свежи.

Тегло: 50 гр.

Произход: Шри Ланка

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.