Количка

Сребърни Гривни 925 онлайн от MaxMarket

В МаксМаркет смятаме, че носентето на няколко гривни е форма на изкуство. Никога ли не сте си поставяли няколко гривни наведнъж без някакво намерение!?
Начинът, по който избирате какви гривни да носите, прави атрактивния стак от сребърни гривни истинско парти за ръцете ви. Всичко това е свързано със създаването на удобен и елегантен външен вид, който ви подхожда.
Ето няколко правила за създаването на идеалния стак:

- Изберете един обединяващ фактор. Това може да бъде материал, цвят или друга тема.
- Идеално е да имате разнообразни ширини при самото подреждане на гривните. Това добавя измерение към външния ви вид.
- Помислете за теглото на всяка една от тях. Може да ви бъде от полза да носите най-тежката откъм страната на китката ви.
- Като цяло, най-добре е да се придържате към нечетен брой гривни. Въпреки това, в зависимост от ширината на гривните, четири или шест може да са правилното число.

- Доверете се на вашата интуиция. Това е твоят стил. Това е твоя подпис. Това си ти!

Пазарувайте онлайн стилна колекция от сребърни гривни. Проверете последните рецензии за сребърни гривни и цена в любимия сайт за онлайн пазаруване на бижута - MaxMarket.bg

В МаксМаркет смятаме, че носентето на няколко гривни е форма на изкуство. Никога ли не сте си поставяли няколко гривни наведнъж без някакво намерение!? Начинът, по който избирате какви гривни да носите, прави атрактивния стак от сребърни гривни истинско парти за ръцете ви. Всичко това е свързано със