Sidebar
Конопено Масло на Капсули 1000 мг. (100 бр.)
Конопено Масло на Капсули 1000 мг. (100 бр.)
Конопено Масло на Капсули 1000 мг. (100 бр.)
Разпродаден
15.38 лв.

Есенциални мастни киселини - Омега 3 и 6 в перфектен баланс, в супер мощна малка и удобна капсула от 1000 mg. масло от канабис / коноп.Капсули с бързо освобождаване със в..

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Омега 3, 6 и 9 Есенциални Мастни Киселини

Комплексни ненаситени мастни киселини. Единствените източници на ненаситена мастна киселина.

Масовата продукция, съвременният начин на хранене, състоянието на почвата и ускорения ритъм на живот определят най-голямата криза в храненето, която сме изживявали досега. Недостигът на ненаситени мастни киселини, наложи производстото на продукти от судено пресовано, ленено, конопено, маслинено и други растения включително рибено масло и лецитин продукти, съдържащи в балансиран балансиран вид основните мастни киселини, в това число и всички незаменими. Пълноценна хранителна добавка еднакво полезна за болни и здрави, млади и възрастни, за хора на умствения труд и хора изложени на интензивни физически натоварвания.

Препоръчва се мастните киселини да се вземат като хранителна защита и добавка при:

- безпричинна умора (остра или хронична);
- проблеми с кожата и косата;
- оплаквания в пубертета или климактериума;
- възтановяване след изтощителни болести;
- слаба или тежко увредена имунна система;
- продължителен стрес;
- недоимачни състояния;
- проблеми със зрението;
- често боледуващи деца;
- програми за намаляване на телесното тегло и др.;

Омега 3,Омега 6, Омега 9 Ненаситени Есенциални Мастни Киселини, без които не можем и организма ни няма от къде да набави!

Основни мазнини за поддържане на здрави сърце, стави, мозък и очи; 
Здравословните Хранителни Добавки предложени от MaxMarket гарантират, че получавате най-високо качество и необходим прием на Омега 3,Омега 6 и Омега 9 ненаситени есенциални мастни киселини.

Комплексни ненаситени мастни киселини. Единствените източници на ненаситена мастна киселина. Пълноценна хранителна добавка еднакво полезна за болни и здрави, млади и възрастни, за хора на умствения труд и хора изложени на интензивни физически натоварвания.