Разпродаден
15.38 лв.

Есенциални мастни киселини - Омега 3 и 6 в перфектен баланс, в супер мощна малка и удобна капсула от 1000 mg. масло от канабис / коноп.Капсули с бързо освобождаване със в..

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Омега 3, 6 и 9 Есенциални Мастни Киселини

Комплексни ненаситени мастни киселини. Единствените източници на ненаситена мастна киселина.

Масовата продукция, съвременният начин на хранене, състоянието на почвата и ускорения ритъм на живот определят най-голямата криза в храненето, която сме изживявали досега. Недостигът на ненаситени мастни киселини, наложи производстото на продукти от судено пресовано, ленено, конопено, маслинено и други растения включително рибено масло и лецитин продукти, съдържащи в балансиран балансиран вид основните мастни киселини, в това число и всички незаменими. Пълноценна хранителна добавка еднакво полезна за болни и здрави, млади и възрастни, за хора на умствения труд и хора изложени на интензивни физически натоварвания.

Препоръчва се мастните киселини да се вземат като хранителна защита и добавка при:

- безпричинна умора (остра или хронична);
- проблеми с кожата и косата;
- оплаквания в пубертета или климактериума;
- възтановяване след изтощителни болести;
- слаба или тежко увредена имунна система;
- продължителен стрес;
- недоимачни състояния;
- проблеми със зрението;
- често боледуващи деца;
- програми за намаляване на телесното тегло и др.;

Омега 3,Омега 6, Омега 9 Ненаситени Есенциални Мастни Киселини, без които не можем и организма ни няма от къде да набави!

Основни мазнини за поддържане на здрави сърце, стави, мозък и очи; 
Здравословните Хранителни Добавки предложени от MaxMarket гарантират, че получавате най-високо качество и необходим прием на Омега 3,Омега 6 и Омега 9 ненаситени есенциални мастни киселини.

Комплексни ненаситени мастни киселини. Единствените източници на ненаситена мастна киселина. Пълноценна хранителна добавка еднакво полезна за болни и здрави, млади и възрастни, за хора на умствения труд и хора изложени на интензивни физически натоварвания.