Черен Пипер на Зърна

Черен Пипер на Зърна

5.60 лв.
Производител MaxMarket
Модел: 4796006050090
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Най-добрият черен пипер, който някога сме опитвалиНашият специален черен пипер на зърна е идеалният комплимент за всяко ястие.В кулинарния свят черният пипер се използва за подобряване и допълване на вкусовете на храните и често е наричан кралят на подправките.

Описание

Най-добрият черен пипер, който някога сме опитвали


Нашият специален черен пипер на зърна е идеалният комплимент за всяко ястие.


В кулинарния свят черният пипер се използва за подобряване и допълване на вкусовете на храните и често е наричан кралят на подправките.

Хората често се чудят дали черният пипер на прах и черният пипер на зърна имат един и същи вкус?


Те изглеждат сходни, но не са еднакви. Прахът се получава чрез смилане на черния пипер до прахообразна текстура. Това се прави чрез механичен процес, който смила зърната. Резултатът е прах с много по-фина текстура и по-малко вкус от целите зърна. Когато използвате черен пипер в готвенето, използвайте черен пипер на зърна вместо млян, за да получите повече вкус.

Черния пипер е и най-широко използваната и най-популярната подправка в европейската кухня. Най-често се сдвоява със сол и се използва за ароматизиране на меса, тестени изделия, сосове и подправки, но се използва и в сирена, хляб, гювечи, лютеници, къри и кисели краставички.

Историята на пипера е началото на историята на търговията с подправки и нейното начало вероятно датира от 6 век пр.н.е. През 1 век пр.н.е. римляните се наслаждавали на черен пипер като част от кухнята си и го търгували със съседите си в замяна на други стоки.

Днес MaxMarket все още използва същите надеждни източници и едни и същи почитани през времето методи, за да ви донесе най-финия пипер от най-доброто място където той се отглежда. Нашият черен пипер се бере ръчно и се смила по традиционния метод за използване на каменно колело директно от Индия и Шри Ланка.

Ние предлагаме разнообразие от висококачествени натурални подправки, за да внесете ароматен вкус във вашата кухня.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
8.60 лв.
20.70 лв.
42.22 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
8.60 лв.
65.78 лв.