Стъклени Дамаджани и Буркани | Съхрани Течности и Ферментай Храни

Избери стъклени дамаджани за ракия, вино, вода и други течности

Изработени с до 30% повече стъкло, всички наши продукти, могат да се изполват надеждно дълги години.


Дамаджани завинаги!

Освен че дебелината на стъклото ще направи съхранението на всичко, което сте сложили в тях по-сигурно, използването на стъклени съдове за съхранение на течности или ферментация на продукти е винаги правилният избор - стъклото не поема и не отдава, вкусове, миризми и аромати.

Буркани за ферментация на храни или дамаджана за ракия, вино, зехтин или други течности - изберете разумно правилния размер за всяка индивидуална ситуация.

Съдове от стъкло, които могат да се изполват безпроблемно дълги години и винаги ще са като нови!

Запази духа и аромата в подсигурени стъклени дамаджани и буркани от здраво стъкло за цял живот

16.27 лв.

Стъклен буркан дамаджана 10 литра за ферментиране на туршии, кисело зеле и други от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло с широко гърло ..

19.88 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 15 литра за ферментация на туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна ..

12.65 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 5 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Буркан от стъкло с широк..

25.30 лв.

Стъклен буркан дамаджана със широко гърло 20 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен буркан от стъ..

30.72 лв.

Стъклен буркан дамаджана широко гърло 25 литра за ферментирали зеленчуци и други Перфектна дамаджана буркан от стъкло със широко гърло за по-лесно почистване, вкарване, ..

34.34 лв.

Удобен буркан за ферментации с широко гърло 34 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен стъклен с..

Разпродаден
13.01 лв.

Стъклена дамаджана 10 литра от здраво стъкло и пластмасов кош Ако искате да включите тази стъклена дамаджана 10 литра в продуктовото си портфолио в магазина, който при..

18.80 лв.

Стъклена дамаджана 15 л от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от реци..

-5%
8.93 лв. 9.40 лв.

Стъклена дамаджана 5 литра от здраво стъкло и дебел пластмасов кош Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от реци..

-5%
20.54 лв. 21.62 лв.

Подсигурена стъклена дамаджана 20 литра от здраво стъкло с пластмасова обвивка с дръжка Ако искате да включите тази подсигурена стъклена дамаджана 20 л. в продуктовото..

24.22 лв.

Дамаджани стъклени 25 литра от здраво стъкло и пластмасова обвивка с дръжка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджан..

26.95 лв.

Стъклена дамаджана 34 литра от здраво стъкло и пластмасов кош с дръжка Ако искате да включите тази подсигурена стъклена дамаджана 34л в продуктовото си портфолио в маг..

Разпродаден
32.53 лв.

Стъклени дамаджани 54 литра за вино, ракия, зехтин и други течности от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната ср..

Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)