Дамаджани Стъклени

Фабрика за стъклени буркани и дамаджани изработени от рециклирано стъкло и пластмаса.

Стъклени дамаджани произведени от рециклирано стъкло и пластмаса

25.95 лв.

Дамаджана стъклена 20 литра от здраво стъкло и пластмасова обвивка с дръжка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджан..

29.06 лв.

Дамаджана стъклена 25 литра от здраво стъкло и пластмасова обвивка с дръжка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджан..

32.34 лв.

Дамаджана стъклена 34 литра от здраво стъкло и пластмасов кош с дръжка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от ..

39.04 лв.

Дамаджана стъклена 54 литра за вино, ракия, зехтин и други течности от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната ср..

19.52 лв.

Стъклена дамаджана с широко гърло 10 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло с..

15.18 лв.

Стъклена дамаджана с широко гърло 5 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло съ..

23.86 лв.

Стъклена дамаджана със широко гърло 15 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло..

30.36 лв.

Стъклена дамаджана със широко гърло 20 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло..

36.87 лв.

Стъклена дамаджана широко гърло 25 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло със..

41.21 лв.

Стъклена дамаджана широко гърло 34 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло със..

15.62 лв.

Стъклена дамаджана 10 литра от здраво стъкло и дебела пластмасова обвивка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани ..

22.56 лв.

Стъклена дамаджана 15 л от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от реци..

11.28 лв.

Стъклена дамаджана 5 литра от здраво стъкло и дебел пластмасов кош Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от реци..

Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)