Капсули за Детоксикация и Пречистване на Организма

Капсули за Детоксикация и Пречистване на Организма

16.43 лв.
Производител Lindens
Модел: 4463
Наличност Разпродаден

Кратко описание

Капсули за детоксикация и пречистване, съдържащи специално разработена комбинация от прочистващи ботанически продукти, които подпомагат за цялостноната детоксикация на организма.

Описание

Капсули за детоксикация и пречистване, съдържащи специално разработена комбинация от прочистващи ботанически продукти, които подпомагат за цялостноната детоксикация на организма.

- Почистваща смес от ботанически растения
- Подсилен с диетични фибри и пробиотични "приятелски" бактерии
- С витамин Ц, поддържащ здрав метаболизма

Капсулите са специално формулирани за детоксикация и почистване на тялото: смес от очистващи ботанически вещества, обогатени с диетични фибри, витамин С и пробиотични бактерии(пробиотици), които подпомагат храносмилането. Нашата смес от очистващи ботанически екстракти се състои от червена боровинка, алое вера, морски зърнастец, сладник, ревен, копър, анасон и тинтява. Всеки един от популярните добавки сам по себе си, е с традиционна и модерна употреба за почистване. Храната и пробиотичните бактерии са важни помощни средства за храносмилането, като подпомагат разграждането на храната и правилното отделяне на нехранителния материал. Всяка капсула съдържа 750 милиона жизнеспособни пробиотични бактерии от лактобацилус ацидофилус, които подпомагат на детоксикацията. Detox и Cleanse е допълнително обогатена с витамин С, антиоксидант, поддържащ здравословен енергииния метаболизъм.

Всички тези съставки са удобно капсулирани в капсула за лесно поглъщане и бързо освобождаване.

Detox & Cleanse 90 Capsules

Продукт и за прочистване и детоксикация, съдържащ прочистващи билки, фибри и пробиотици

УКАЗАНИЯ: Хранителна добавка. За денонощна детоксикация и почистване, вземете 2 капсули всяка вечер. Не се препоръчва при бременност или кърмене.
СЪДЪРЖАНИЕ: Psyllium Husk, екстракт от червена боровинка (еквивалент на 2000 мг сушени боровинки), екстракт от алое вера (еквивалент на 1000 мг сок от алое вера), инулин, глюкоманан, почистващи билкови смеси (морски зърнастец, ликьор, рейн, Микрокристална целулоза), пробиотичен лактобацилус ацидофилус прах (750 милиона CFU), противослепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид), витамин С (20 мг 25% NRV хранителна референтна стойност)

Без млечни продукти, соя, захар и глутен.

С Lindens® можете да очаквате:
✔ Установен производител в Обединеното кралство, базиран в Йоркшир
✔ Сертифициран за системи за управление на качеството ISO 9001
✔ произведени благодарение на високи постижения, иновации и ефективност
✔ Медицинска лека опаковка от фолио, която се затваря плътно след употреба, пази от светлина и създава ефективен топлообмен.
✔ Етикет Lindens®: Вашата гаранция за автентичност

Това е хранителна добавка, която не е заместител на балансираната диета за здравословен начин на живот. Препоръчваме бременни и кърмещи жени да потърсят медицинска помощ, преди да използват хранителни добавки. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Неподходящ за деца. Следвайте указанията за употреба. Не превишавайте посочената доза. Lindens® е регистрирана търговска марка на Lindens Health + Nutrition Ltd.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение