L'Oréal Paris компания за красота

Компания на технологиите, научноизследователската дейност и иновациите в осигуряване на иновативни и висококачествени продукти за жени, мъже и деца от всички възрасти

L'Oréal Paris компания за красота

L'Oréal Paris Brand Division на L'Oréal USA, Inc. е компания за красота, която съчетава най-новата технология с най-високото качество за максимално качесво.
L'Oréal Paris е наистина глобална марка за красота с много международно признати продукти. За повечето от тях името "L'Oréal" веднага провокира фразата "Защото си струва".

- Концепцията зад легендарната рекламна кампания за излизането на цвета на косата Superior Preference® през 1973 г. Днес тя представлява същността на марката L'Oréal Paris като цяло - дух, който помага на всяка жена да прегърне уникалната си красота, като същевременно укрепва вроденото си чувство за самооценка. безпрецедентен ангажимент към технологиите, научноизследователската дейност и иновациите и осигуряване на иновативни и висококачествени продукти за жени, мъже и деца от всички възрасти и етнически общности.

Марката L'Oréal Paris обхваща петте основни категории красота - цвят на косата, грижа за косата, коса, грижа за кожата и козметика, както и включва такива добре известни марки като цветовете за коса като Inoa, Superior Preference®, Excellence и Couleur Experte®; EverPure, EverStrong, EverSleek, EverCreme и EverStyle грижа за косата; Elnett и Studio Line продукти за коса и марки за грижа за кожата, включително Revitalift®, Youth Code, Age Perfect®, Men Expert, Sublime Sun, Pure-Clay и Pure-Sugar продукти и L'Oréal Paris Cosmetics, ®, True Match ™, Infallible, Studio Secrets ™ професионални колекции, Voluminous®, Double Extend®, Telescopic® mascaras, и много други.Наличен
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Dia Richesse. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косат..

Разпродаден
8.60 лв.

Една от най-успешните бои за коса на Лореал е от каталога на серията INOA. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на з..

Разпродаден
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Inoa Supreme. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косат..

Разпродаден
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Lou Colour. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата ..

Наличен
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Dia Light. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата п..

Наличен
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Inoa Carmilane. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на кос..

Разпродаден
8.60 лв.

Боя за коса на Лореал от каталога на серията Majirel. Подходяща е за тези, които имат слаб или увреден косъм и не искат допълнително да навредят на здравето на косата при..

Разпродаден
7.60 лв.

Магически ретуш спрей за боядисване на коса перфектно боядисва корените до скалпа ви за секунди, като гарантира хармоничен и естествен вид с цвета на косата. Лореал Медж..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)