MaxMarket цени на MAX

MaxMarket е място, от където да намирате всичко неоходимо за вас и вашия начин на живот и бизнес

MaxMarket цени на MAX image

MaxMarket е място, от където да намирате всичко неоходимо за вас и вашия начин на живот.
MaxMarket събира продуктите с най-добрите цени и най-добро качество. Нашия каталог расте бавно, но това е само защото искаме да предложим оптимално съотношение - цена/качество - Бързо, Сигурно и Лесно.
Ако сте изряден тъговец и искате да помогнем с Вашите продажби MaxMarket е Вашето място.
Ако сте клиент - проверявайте всяка седмица за изгодни и качествени продукти!


18.63 лв.

Стъклен буркан дамаджана 10 литра за ферментиране на туршии, кисело зеле и други от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло с широко гърло ..

22.77 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 15 литра за ферментация на туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна ..

14.49 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 5 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Буркан от стъкло с широк..

28.98 лв.

Стъклен буркан дамаджана със широко гърло 20 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен буркан от стъ..

35.19 лв.

Стъклен буркан дамаджана широко гърло 25 литра за ферментирали зеленчуци и други Перфектна дамаджана буркан от стъкло със широко гърло за по-лесно почистване, вкарване, ..

39.33 лв.

Удобен буркан за ферментации с широко гърло 34 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен стъклен с..

5.50 лв.

Дезинфектант за ръце гел със силно почистващо и дезинфекциращо действие - готов за употреба, навсякъде и по всяко време, когато наблизо няма течаща вода за измиване и дез..

14.90 лв.

Антибактериален гел почистащ кожата на ръцете по-добре от сапун без вода. Aнтибактериален гел със силно почистващо и дезинфекциращо действие - готов за употреба, навсякъ..

3.50 лв.

Медицински препарат гел със силно почистващо и дезинфекциращо действие - готов за употреба, навсякъде и по всяко време, когато наблизо няма течаща вода за измиване и дези..

Разпродаден
14.90 лв.

Стъклена дамаджана 10 литра от здраво стъкло и пластмасов кош Ако искате да включите тази стъклена дамаджана 10 литра в продуктовото си портфолио в магазина, който при..

21.53 лв.

Стъклена дамаджана 15 л от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от реци..

10.76 лв.

Стъклена дамаджана 5 литра от здраво стъкло и дебел пластмасов кош Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджани от реци..

24.76 лв.

Подсигурена стъклена дамаджана 20 литра от здраво стъкло с пластмасова обвивка с дръжка Ако искате да включите тази подсигурена стъклена дамаджана 20 л. в продуктовото..

27.73 лв.

Дамаджани стъклени 25 литра от здраво стъкло и пластмасова обвивка с дръжка Тъй като искаме да допринесем за опазването на околната среда, ние произвеждаме тези дамаджан..

30.86 лв.

Стъклена дамаджана 34 литра от здраво стъкло и пластмасов кош с дръжка Ако искате да включите тази подсигурена стъклена дамаджана 34л в продуктовото си портфолио в маг..

Показва 1 до 15 от 16 (2 страници)