MaxMarket цени на MAX

MaxMarket е място, от където да намирате всичко неоходимо за вас и вашия начин на живот и бизнес

MaxMarket цени на MAX image

MaxMarket е място, от където да намирате всичко неоходимо за вас и вашия начин на живот.
MaxMarket събира продуктите с най-добрите цени и най-добро качество. Нашия каталог расте бавно, но това е само защото искаме да предложим оптимално съотношение - цена/качество - Бързо, Сигурно и Лесно.
Ако сте изряден тъговец и искате да помогнем с Вашите продажби MaxMarket е Вашето място.
Ако сте клиент - проверявайте всяка седмица за изгодни и качествени продукти!


12.50 лв.

Бахарат е комбинация от ароматни подправки, която се използва в Близкия изток, Северна Африка и Индия в продължение на хиляди годиниИмето произлиза от арабската дума за „..

18.63 лв.

Стъклен буркан дамаджана 10 литра за ферментиране на туршии, кисело зеле и други от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна дамаджана от стъкло с широко гърло ..

22.77 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 15 литра за ферментация на туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектна ..

14.49 лв.

Стъклен буркан дамаджана с широко гърло 5 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Буркан от стъкло с широк..

28.98 лв.

Стъклен буркан дамаджана със широко гърло 20 литра за туршии, кисело зеле и други мариновани зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен буркан от стъ..

35.19 лв.

Стъклен буркан дамаджана широко гърло 25 литра за ферментирали зеленчуци и други Перфектна дамаджана буркан от стъкло със широко гърло за по-лесно почистване, вкарване, ..

39.33 лв.

Удобен буркан за ферментации с широко гърло 34 литра за туршии, кисело зеле и други ферментирали зеленчуци от здраво стъкло в пластмасов кош с дръжки Перфектен стъклен с..

6.85 лв.

Вкусът на белия и черния пипер е подобен, но белият пипер има по-фин, сладък и пикантен вкус.Белият пипер идва от същото растение като черния пипер, но се бере по-рано, п..

13.60 лв.

Ванилията е втората най-скъпа подправка в света. Това е и вторият най-популярен вкус в света. Защо? Защото ванилията е вкусна, гъвкава, а миризмата е небесна. Можете да я..

5.50 лв.

Дезинфектант за ръце гел със силно почистващо и дезинфекциращо действие - готов за употреба, навсякъде и по всяко време, когато наблизо няма течаща вода за измиване и дез..

Разпродаден
14.90 лв.

Антибактериален гел почистащ кожата на ръцете по-добре от сапун без вода. Aнтибактериален гел със силно почистващо и дезинфекциращо действие - готов за употреба, навсякъ..

3.50 лв.

Медицински препарат гел със силно почистващо и дезинфекциращо действие - готов за употреба, навсякъде и по всяко време, когато наблизо няма течаща вода за измиване и дези..

13.60 лв.

Анасонът е екзотична подправка от Индия и ключова съставка в китайската кухня, а вкусът е комбинация от канела и анасонИзсушените шушулки на звездовидния анасон, са задъл..

5.50 лв.

Тази комбинация от съставки като кимион, кориандър, сминдух, джинджифил и канела е лесен начин да добавите загадка и топъл вкус към любимите ви храни.Къри на прах с уника..

6.20 лв.

Индийското орехче е една от ключовите съставки в много индийски ястия, като панир, агнешко, пилешко, риба, леща, зеленчуци, десерти и др.Нашето индийско орехче е с най-до..

Показва 1 до 15 от 47 (4 страници)