Страхувате ли се да си купите бански в интернет? Казваме си – това няма как да стане! Но моделите са толкова красиви, могат ли да се пробват? … За да не се притеснявате, ще формулираме няколко критерия за това как да изберете бански от онлайн магазин, така че да не се притеснявате за размера или формата!

Как да изберете размера? Този критерий е основната пречка при пазаруване от онлайн магазините.

При избора на бански във всеки магазин трябва да се съсредоточите върху таблицата с размерите, която показва международните размери под формата на букви (S, M, XL и т.н.) и съответните букви на измерванията в сантиметри. Ако вашите параметри са някъде между два размера – изберете този, който е по-голям. Освен това, когато избирате размера, можете (и трябва!) да прочетете отзивите и на другите клиенти за този продукт. Това е мястото, където можете да разберете примерно, че горнището на банския е идеална, но донището е малко.

Не се колебайте и се свържете с продавача за всеки въпрос! Ако нещо не е ясно – той ще обясни. Ако имате нужда от различни размери за горната и долната част – това ще помогне да се стигнете до взаимно решение, подходящо и за двете страни.

От какъв десен да изберете банския костюм?

Омега 6 и 9 снимка
От състава на десена зависи това, колко добре банският костюм прилепва и поддържа формите по тялото, колко бързо изсъхва и дали запазва цвета добре. Най-ефтините бански костюм са изработени от полиестер, но тази тъкан понякога не се държи по най-добрия начин: банския може да разтегли като е мокър, избледнява бързо и може да остави на зачервяване на кожата ако сте алергични. За да избегнете такива проблеми е по-добре да изберете качествен бански. Може да обърнете внимание на моделите от същия полиестер, но с 20% съдържание на ликра. Такъв бански е идеален за басейна примерно, защото е устойчив на хлор. Идеалния баланс от материали за бански костюми са с найлон и микрофибър. Този бански костюм перфектно държи и подчертава формата и бързо изсъхва.
Омега 3 за отслабване

Не се подлъгвайте по снимките на моделите!

Тъй като при закупуване на банския костюм за плуване онлайн, не е възможно да се разгледа по-подробно, можете да се съсредоточите върху снимките на продуктите от различни ъгли. За снимките трябва да знаете следното: не забравяйте, че основната задача на продавача е да продава и той, ще направи всичко възможно за да накарат стоките от снимките да изглеждат “вкусни” и лъскави. Твоята задача – не добавяй в кошницата веднага, а погледни рационално на нещата: мислено изтий професионалната светлина от снимките и фотошопа и си представи нюансите на твоята фигура.

Как да изберем перфектния бански костюм за вашата фигура?

Бански за Малки гърди
  • Бански с пуш ъп(push-up) ще повдигне гърдите, а специалните подложки ще добавят обем. Подплънките за горнищата на бански, трябва да бъдат избрани от гел, силикон или херметически запечатани вложки.
  • “Бандо”, направен под формата на хоризонтална ивица цяла лента или отделно разделени чашки. Има две версии на този модел бански: “твърд” бандо и “мек”. В първия случай банският костюм е направен от тънък слой поддъжащ ластик за “рамката”. Втората опция е нормален десен без тежест.
  • Бански с дантела, къдрави дантели или дантели за гръдния кош, с ярки аксесоари под формата на брошки и декоративни пръстени.
Бански за Големи гърди
Бански за Големи гърди

  • Банските за големи гърди задължително трябва да са снабдени със здрави и надеждни презрамки за поддържане на гърдите. Сутиенът задължително трябва да даде красива форма на гърдите ви, а не само да го покрие. Удивително изглеждат големите гърди прибрани с банско горнище балконет.
  • Тъмният цвят визуално намалява гърдите, а светлите цветове създават обратния ефект – добавят обем. Ако горната част на бански е тъмна, тогава долната може да бъде по-светла или с като при рисуването, това ще балансира фигурата като цяло и ще добави хармония на изображението.
  • Собственичките на пищни гърди перфектно им подхождат бански костюми с V-образно деколте с чашки, свързани с широк колан. Особено добро преимущество, може да бъде и границата между контрастиращите цветове на колана със самия бански.
Бански костюми за пълни жени
  • Банските костюми с големи размери с тъмни тонове и без шарки, са идеални за тези, които не са имали достатъчно време да се подготвят за лятото.
  • Основното правило е да няма светли орнаменти в десените.Горната част на банския костюм не трябва да бъде прекалено затворена – можете да вкарате в избора си квадратни деколтета или бански с отворени рамене или малки ръкави.
  • Комбинирайте банските костюми с плажни шалове, парео, туники и пончо. Свободните, почти извънгабаритни шапки визуално правят фигурата по-миниатюрна.
  • Танкините са истинско спасение. Този модел на бански се състои от горнище с презрамки и бикини (къси панталони или слипове). Голям плюс на този модел е визуалното намаляване на талията и подчертаването на гърдите.
Бански за Широки бедра
  • За да балансирате широките бедра, изберете модели с широко разположени презрамки със средна дебелина.
  • Ярките костюм или горнища на бански с примамлив печат, ще помогнат да се разсее вниманието от бедрата, особено ако дъното на банския е тъмно и монофонично.
  • Най-големият спасител при избора на бански костюм за собственичките на широки бедра е бански костюм с пола, който е продължение на банския костюм.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/tnvIfoN-BgM?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Изберете от нашия каталог подходящ бански костюм за Вас и Вашето семейство. Пожелаваме Ви едно незабравимо лято. Бъдете Здрави!!!