Sidebar
Разпродаден
12.50 лв.

Бахарат е комбинация от ароматни подправки, която се използва в Близкия изток, Северна Африка и Индия в продължение на хиляди годиниИмето произлиза от арабската дума за „..

Разпродаден
6.85 лв.

Вкусът на белия и черния пипер е подобен, но белият пипер има по-фин, сладък и пикантен вкус.Белият пипер идва от същото растение като черния пипер, но се бере по-рано, п..

Разпродаден
13.60 лв.

Ванилията е втората най-скъпа подправка в света. Това е и вторият най-популярен вкус в света. Защо? Защото ванилията е вкусна, гъвкава, а миризмата е небесна. Можете да я..

Разпродаден
13.60 лв.

Анасонът е екзотична подправка от Индия и ключова съставка в китайската кухня, а вкусът е комбинация от канела и анасонИзсушените шушулки на звездовидния анасон, са задъл..

Разпродаден
5.50 лв.

Тази комбинация от съставки като кимион, кориандър, сминдух, джинджифил и канела е лесен начин да добавите загадка и топъл вкус към любимите ви храни.Къри на прах с уника..

Разпродаден
6.20 лв.

Индийското орехче е една от ключовите съставки в много индийски ястия, като панир, агнешко, пилешко, риба, леща, зеленчуци, десерти и др.Нашето индийско орехче е с най-до..

Разпродаден
15.60 лв.

Вкус на екзотика, узрели на острова от мусонните ветрове в Индия, тези канелени пръчки предлагат аромата на истинската прясна канела от Шри ЛанкаСъс сигурност ще се насла..

Разпродаден
8.55 лв.

Вкус на екзотика, узрели на острова от мусонните ветрове в Индия, тези канелени пръчки предлагат аромата на истинската прясна канела от Шри ЛанкаСъс сигурност ще се насла..

Разпродаден
8.90 лв.

Цейлонската канела е един от най-скъпите видове канела в света и има плътен и пикантно-сладък вкусИстинската цейлонската канела е по-ароматна от канелата от други части н..

Разпродаден
7.80 лв.

Нашият първокласен кардамон на прах се използва за добавяне на екзотичен вкус към различни ястия. Той е популярен при печене, къри, месни ястия и чатни. Това е екзотична ..

Разпродаден
6.20 лв.

Този висококачествен карамфил на прах е най-добрият натурален продукт, който се използва в различни индийски и други азиатски кухни. Тази подправка се използва и в аюрвед..

Разпродаден
5.20 лв.

Индийският смлян кимион е фин, бледожълт прах със свеж аромат, леко горчив вкус и характерен кафеникав оттенък.Това е висококачествен смлян кимион с наситен аромат, харак..

Разпродаден
4.55 лв.

Суха подправка с интензивен вкус, използвана в местната индийска кухня: добавете кориандър в любимите си рецепти за да създадете свеж, ярък обрат.Универсална подправка с ..

Разпродаден
9.90 лв.

Използвана като подправка в много индийски ястия, куркумата на прах е универсална подправка, която се използва в къри, ориз, супи и яхнии.Този продукт се подбира ръчно и ..

Разпродаден
4.90 лв.

Лютият червен пипер на прах е подправката, която е най-продавана в нашия магазин, защото добавя на топлина към всяка храна Това е продукт с първокласно качество, който е ..

Показва 1 до 15 от 31 (3 страници)

Онлайн магазин за подравки

Онлайн магазин за подравки

Подправките и ароматите са същността на храната. Щипка кардамон, лек дъжд от сол или може би прах от канела е всичко, което е необходимо, за да се превърне едно обикновено ястие в нещо необикновено.

Всеки готвач ще ви каже, че подправките са от съществено значение!

Нашите продукти са внесени директно от Индия и Шри Ланка и гарантираме, че те са възможно най-свежи, защото ние си партнираме директно с местни фермери и производители, за да гарантираме, че получавате натурален и чист продукт.

Нашият каталог включва някои от най-екзотичните подправки и семена от подправки в света, поради което асортиментът ни е популярен избор сред готвачи, магазини за хранителни стоки и собственици на ресторанти.


Каталог от най-екзотичните подправки в света, за това асортиментът ни е популярен избор сред готвачи, магазини за хранителни стоки и собственици на ресторанти.